Pogba: Vi skulle score så mange mål som muligt

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Pogba: Vi skulle score så mange mål som muligt

29 april, 2021 - 23:21
Paul Pogba er tilfreds med dagens præstation, men slår fortsat fast, at der er arbejde at gøre i Rom.

Pogba ©Imago

Manchester United slog i dag AS Roma 6-2 hjemme på Old Trafford, hvilket gør, at holdet står mere end almindeligt godt til returkampen i Rom. Paul Pogba var en af dagens målscorere for værterne, og mens han var yderst tilfreds med præstationen, holdt han fortsat fokus mod returkampen.

- Resultatet er positivt, men vi er ikke færdige endnu. Ved pausen holdt vi fokus og aftalte at spille simpelt. Vi var alle motiveret til at score så mange mål som muligt, siger franskmanden.

Pogba indkasserede også et straffespark imod sig, hvor han i forbindelse med en glidende tackling havde hånd på bolden, som førte til det førnævnte straffespark. Han forholdt sig således til situationen:

- Ja, men man skal bare ikke tackle i feltet. I så fald ved jeg ikke, hvordan man skal gøre. Så må jeg øve mig mere på at tackle uden at bruge armene. Men det er uheldigt, og det har jeg været flere gange i denne sæson.

Heldigvis for Pogba og resten af Manchester United, er de foran 6-2 og har et fornemt forspring forud for næste uges returkamp på Stadio Olympico.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.