Pogba: Vi fortjente mere

Franskmanden mener, at han og resten af United-mandskabet skulle have haft mere med fra dagens opgør, men understreger også, at United kunne have gjort mere.

Paul Pogba må siges at have fået en fremragende start på sæsonen. Som den første spiller nogensinde, har Pogba noteret sig for fem assists i sæsonens indldende to kampe. Det var dog desværre ikke nok til at hjælpe holdet til sejr i dag, og franskmanden, var også skuffet over, at holdet ikke fik mere end et point med fra den engelske sydkyst.

– Jeg synes, vi fortjente mere. Men vi er også nødt til at vise mere på banen. Efter vi scorede, trak vi os lidt tilbage og mistede kontrollen over kampen, og derfor fik vi ikke det sidste mål, udtaler Pogba til MUTV.

I en sæson, hvor top fire er spået til at blive tættere, end den har været i mange år, kan resultater som disse vise sig afgørende i det store billede. Det er Paul Pogba også udemærket klar over.

– Jeg synes, vi tabte et par point i dag. Vi er glade for at vi ikke tabte, og vi tager pointet med positivitet, men vi kender også det her spil. Jeg tror de to point bliver vigtige i slutningen af sæsonen, udtaler Pogba yderligere.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Solskjær om Southampton-mål: Der var frispark

Næste artikel

Se højdepunkterne fra gårsdagens deler

ANNONCE