Pogba svarer igen på Nevilles kritik

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Pogba svarer igen på Nevilles kritik

07 juni, 2018 - 15:18
Paul Pogba har svaret tilbage på Gary Nevilles kritik af hans farvestrålende og til tider kreative frisurer.

Paul Pogba mod Swansea ©Getty

Gennem seneste sæson måtte Paul Pogba lægge ører til lidt af det hele. Ikke alene blev spillet på banen kritiseret, men han fik også kritik for sine mange frisure-skift. Særlig var Gary Neville efter den franske midtbanespiller.

Neville udtalte inden udekampen mod Manchester City i april, at Pogba ikke hjælper sig selv ved at skabe opmærksomhed om sig selv, når hans spil ikke fungerer. Yderligere mente den tidligere højre-back, at Pogba er nødt til at blive mere seriøs. Efter kampen fik franskmandens blå frisure dog ikke lige så meget fokus, som de to scoringer han formåede at lave.

Her et par måneder svarer den tidligere Juventus-spiller igen på Gary Nevilles kritik.

- Jeg lytter faktisk ikke til kritikken fra Neville. Fodbold handler ikke om udseendet på spilleren men om spillet på banen. Jeg respekterer alles mening, men hvis han ikke kan lide mit hår, behøver han jo ikke at se på det, udtaler Pogba til Bleacher Report.

Med til historien hører, at Gary Neville i hans tid som Manchester United-spiller havde Sir Alex Ferguson som træner. Ferguson havde ry for at styre sit omklædningsrum med hård hånd. Blandt andet har David Beckham udtalt, at Ferguson fik ham til at klippe en mohawk-frisure af ude på toilettet på Wembley inden en kamp mod Chelsea. Den legendariske træner ønskede at sine spillere så professionelle ud, hvilket tydeligvis ikke faldt i tråd med en mohawk-frisure.

Om Paul Pogbas hår får lige så meget omtale i næste sæson som hans spil, må tiden vise. Det kan også være, at han som Nemanja Matic ønsker at have ”seriøst hår som Neville”.

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk's podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford

Bliv klædt ordentligt på til 2018/19