Pogba sender United til tops i Premier League

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Pogba sender United til tops i Premier League

12 januar, 2021 - 23:30
En fremragende præstation af Paul Pogba sikrer en udebanesejr mod Burnley, og sender Manchester United op på førstepladsen i Premier League.

Paul Pogba ©Getty

Manchester United drog tirsdag aften nordpå, hvor der stod en udebanekamp mod Burnley på programmet. United havde en gylden muligheden for at stryge til tops i tabellen og sætte tre point ned til Liverpool.

Burnley kom godt fra start og pressede United højt i de første 20 minutter. Derefter satte de røde djævle sig rimelig godt på kampen i en intens første halvleg. De første 45 minutter skulle dog ikke snydes for endnu en kontroversiel VAR-kendelse, da Cavani i en friløber blev nedlagt af Robbie Brady. Et potentielt rødt kort til Burnley-spilleren blev dog underkendt, da Shaw forinden laver et frispark.

United fortsatte det gode spil i anden halvleg, og fik presset Burnley i bund. På trods af mange chancer fik Manchester United dog ikke scoret før, at en enestående Pogba flugtede bolden ind fra kanten af feltet.

United forsvarede, trods Burnley chancer, sejren hjem og tilsatte tre point på kontoen, der betyder, at de røde djævle sætter sig alene på første pladsen i Premier League.

Resultat:
Burnley 0-1 Machester United

Målscorere:
0-1: Paul Pogba (71’)

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.