Pogba om spillestilen i United: Jeg vil spille mere offensivt

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Pogba om spillestilen i United: Jeg vil spille mere offensivt

16 juni, 2021 - 12:08
Paul Pogba forholder sig i et interview med L'Equipe om den taktiske forskel i at spille for Manchester United, Juventus og det franske landshold.

Paul Pogba har netop spillet en brandkamp i Frankrigs åbningskamp ved EM, som resulterede i "Star of the Match"-prisen, hvilket specielt på sociale medier tydeligt har fået United-fans til at ønske, at han gjorde det samme for dem. Men spørger man hovedpersonen selv, er dét ikke bare lige til.

- For Frankrig spiller vi samme formation [som i Manchester United], men jeg er mere involveret i spiltransitionen og spilopbygningen i Manchester. Her (i Frankrig, red.) har jeg mere frihed end i Manchester til at komme i feltet og løbe fremad, siger Pogba til L'Equipe.

Pogba har haft et par forskellige trænere i løbet af sin karriere, og han kan godt se forskellen på, hvordan man spiller i Manchester United, Juventus og for Frankrig:

- Juventus var anderledes end i Manchester. Vi spillede tre på midten, og jeg havde frihed under ansvar for at skulle komme med i feltet og angribe. Det var min opgave. I Manchester har jeg også frihed til at gå med frem, men prioriteten er at forsvare.

Med de mange rygter om en uvis Pogba-fremtid, er det også relevant at høre, hvordan franskmanden godt kunne tænke sig at spille. Det svarer han på her:

- Jeg vil gerne spille mere offensivt. Jeg vil score 15 mål på en sæson, men selvfølgelig kommer holdet først; det gør det både i Manchester og hos "Les Bleus". Men ærligt talt, nyder jeg stadig at spille lidt dybere på banen, men da Patrick Vieira i Juventus ville have mig længere frem på banen og udtrykke mig, men det handler om kollektivet, afslutter franskmanden.

Pogba var involveret i Frankrigs ene scoring, som var et Mats Hummels-selvmål, som gav dem en åbningssejr over Tyskland. Næste opgave for de forsvarende verdensmestre er for fuldt hus i Budapest mod Ungarn.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.