Pogba om Maguire: Jeg kalder ham 'The Beast'

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Pogba om Maguire: Jeg kalder ham 'The Beast'

12 august, 2019 - 14:44
Paul Pogba var yderst imponeret over sin nye holdkammerat Harry Maguire, der debuterede med en stærk indsats i gårsdagens 4-0-sejr over Chelsea hjemme på Old Trafford.

Harry Maguire ©Getty

Manchester United besejrede søndag Chelsea med hele 4-0 på mål af Marcus Rashford, Anthony Martial og den walisiske debutant, Daniel James. Det blev dog en fjerde spiller, der løb med titlen som kampens spiller, nemlig den dyrt indkøbte forsvarsspiller Harry Maguire. 

Den 26-årige englænder blev efter kampen hyldet af både eksperter og fans på de sociale medier, der nærmest kun kunne sende rosende gloser i forsvarerens retning.

Også hans franske holdkammerat Paul Pogba var imponeret over den brølstærke englænders Manchester United-debut.

- Jeg kalder ham 'The Beast', udtalte Pogba til franske reportere efter kampen.

- Som I selv så, var han virkelig imponerende. Han er en leder, og han passer så godt ind på vores hold. Vi har talt om at få bedre styr på defensiven, og han havde en virkelig god forståelse for samarbejdet med Victor (Lindelöf, red.). Det var en rigtig god start for hele holdet, slutter den franske midtbanespiller af med at sige. 

Paul Pogba, Harry Maguire og resten af Manchester United-holdet skal i deres næste opgave en tur til Molineux Stadium, hvor Wolverhampton venter mandag den 19. august. 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.