Pogba og McTominay rejser ikke med på træningslejr

De to midtbanespiller bliver hjemme for at pleje deres respektive skader. Rashford er endnu for langt fra at være klar til overhovedet at være med i overvejelserne.

Manchester United-spillene har holdt ferie denne uge og i morgen, lørdag, rejser de til Marbella for at få en lille uges træningslejr under varme himmelstrøg. Men flyet letter uden blandt andet Scott McTominay og Paul Pogba, der begge stadig døjer med skader.

Paul Pogba har ikke spillet siden Boxing Day-kampen mod Newcastle, hvor hans ankelskade efterfølgende fortsat hæmmede ham, og en operation var derefter nødvendig. Han bliver muligvis klar til kampen mod Chelsea i næste weekend, skriber SkySports.

Scott McTominay pådrog sig også en skade i kampen mod Newcastle, og det var skottens knæ, der gik i stykker. Det er uvist, hvornår han igen er klar til at indtage Uniteds midtbane, men han udtalte forleden, at han gør alt for at være klar snarligt.

De to nye ansigter i truppen, Bruno Fernandes og Odion Ighalo, vil selvfølgelig være være med på det fly, der flyver mod Marbella. Egentlig skulle træningslejren have fundet sted i Dubai, men det aflyste United på grund af storpolitiske spændinger i Mellemøsten.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

NENT forlænger Premier League-rettigheder

Næste artikel

OT.dk anbefaler: Longread om frygtløse Williams

ANNONCE