– Pogba manglede disciplin som ungdomsspiller

Den tidligere Manchester United-spiller Darren Fletcher giver sit bud på, hvorfor Paul Pogba ikke fik chancen under Sir Alex Ferguson som 19-årig.

I et interview med Sky Sports udtaler Darren Fletcher, at Paul Pogbas disciplin ikke var helt, som den skulle være, da franskmanden var ungdomsspiller i Manchester United. 

– Jeg hjalp med at træne reserverne, da både Paul Pogba, Jesse Lingard og Ravel Morrison spillede der – mange talentfulde spillere, siger Fletcher til Monday Night Football på Sky Sports. 

– Vi spillede med Pogba meget højere fremme på banen, fordi vi følte, at han kunne vinde os fodboldkampe. Men hans disciplin var ikke helt så god, som andre midtbanespilleres var. 

Darren Fletcher kan tydeligt huske, hvad det var for en kamp, der fik Paul Pogba til at beslutte, at han ville forlade Manchester United. Førsteholdet tabte 3-2 til Blackburn i en kamp, hvor flere midtbanespillere var skadet. Fra bænken kunne Pogba se spillere som Rafael, Phil Jones og Ji-Sung Park være vikar på midtbanen. 

– Men på det tidspunkt følte vi ikke, at han var disciplineret nok. Så vi turde ikke smide ham ind på førsteholdet i så vigtig en kamp, siger Fletcher. 

Den skotske midtbanemand, som i dag spiller i Stoke, var på Old Trafford fra 2003 til 2015, hvor han fik mere end 200 kampe. Han brød selv igennem som ungdomsspiller, efter at Roy Keane havde kritiseret ham offentligt.

 

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Forrige artikel

Mata: Vi går en af sæsonens sværeste uger i møde

Næste artikel

Optakt: United på svær opgave i Torino

ANNONCE