Pogba: Jeg er klar til ny udfordring andetsteds

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Pogba: Jeg er klar til ny udfordring andetsteds

16 juni, 2019 - 12:26
Paul Pogba har afsløret, at han er klar til at forlade Manchester United denne sommer. - Det kunne være et fint tidspunkt at få en ny udfordring et andet sted, siger franskmanden.

Paul Pogba skuffede igen mod Cardiff ©Getty

Paul Pogba har haft tre gode år på Old Trafford, og nu er det på tide at komme videre. Sådan siger han selv til pressen til et Adidas-arrangement i Tokyo. 

- Efter denne sæson, som også har været min bedste sæson... Så tror jeg det kunne være et godt tidspunkt at finde en ny udfordring et andet sted, siger Pogba.

- Jeg overvejer det. At få en ny udfordring.

Den 26-årige midtbanespiller kom til United i august 2016 for en transfersum, der var ny verdensrekord; 89,3 millioner pund. 

Siden har, som han også selv siger, haft op og nedture. Den seneste sæson var et paradoks for Pogba, der kom på årets hold i Premier League, men også blev tilsvinet af dele af hjemmebanepublikkumnet på Old Trafford, der mente, at han ikke kæmpede hårdt nok. 

Hvis United gerne vil sælge, er der eftersigende bejlere nok. Ifølge rygtespalten er både Real Madrid og Juvents stærkt interesserede.