Pogba i stort Times-interview: Fik et godt indtryk af Sir Alex

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Pogba i stort Times-interview: Fik et godt indtryk af Sir Alex

11 juni, 2019 - 15:24
Det var en stor oplevelse for en ung Pogba at få lov at træne sammen med førsteholdet i Manchester United.

Paul Pogba ©Getty

Paul Pogba fik et rigtig godt første indtryk af Sir Alex Ferguson, fortæller han i en podcast lavet af The Times.

Selvom franskmanden siden forlod United til fordel for Juventus - for senere at vende tilbage til Manchester - så sidder oplevelsen af at være ungdomssspiller blandt førsteholdsspillerne i United stadig dybt i ham.

- Sir Alex brugte virkelig meget tid på ungdomsspillerne. Han lod os træne med førsteholdet, så vores kampe og sådanne ting, så jeg fik virkelig et godt billede af ham, siger han.

Fra Frankrig var den nu tidligere Juventus-spiller vant til, at ungdomsholdene trænede adskilt fra førsteholdet og ikke havde noget med dem at gøre. Sådan var det ikke i Manchester, hvor spillerne og Sir Alex Ferguson spiste frokost sammen med de unge.

Inden sit skifte til United - det første - tiltrak den på det tidspunkte meget unge midtbanespiller også interesse fra Arsenal of franske Lyon. Men det var altså United, der fik glæde af ham på ungdomsniveau. En beslutning som Pogba ikke fortryder.

- Jeg vidste, at Lyon havde et rigtig godt akademi, så jeg var lidt i tvivl. Men jeg følte, at Manchester var det rette valg, siger han.

Efter stor uenighed om spilletid og kontraktuelle forhold besluttede Pogba at forlade Manchester United i 2012, men han vendte som bekendt tilbage som verdens dyreste fodboldspiller i 2016.

 

 

Køb din trøje her og støt OldTrafford.dk