Pogba hylder offensivens arbejde uden bold

Læsetid
2 minutes
Læst indtil videre

Pogba hylder offensivens arbejde uden bold

09 juli, 2020 - 13:03
Pogba er i det positive hjørne i nyt interview med Manutd.com. Han taler om hvordan han er lettet over at være tilbage fra skade, hvor meget han nyder at se sine medspillere udfolde sig og hvad der skal til for at United bliver et "tophold".

Paul Pogbas sæson har været plaget af skader. Inden fodbold blev midlertidigt suspenderet havde han kun optrådt syv gange i ligaen for United.

Siden fodbolds genstart har Pogba fundet sin form og rytme, og har i de seneste par kampe gjort en god figur ved siden af Matic og bag Bruno Fernandes i et frugtbart samarbejde på midtbanen.

Ankomsten af Bruno Fernandes har taget en del pres væk fra Pogba (både på banen og i medierne), som til tider må have følt at han var den eneste midtbanespiller i klubben der kunne hjælpe til med at kreere mål og chancer.

De seneste par uger har han set komfortabel ud på banen. Bruno har taget mange af overskrifterne med sine præstationer, og det har tilladt Pogba at spille nogle solide kampe uden at han er blevet kigget ekstremt grundigt efter i sømmene af medier og fans.

I et nyt interview med Manutd.com udtrykker han stor glæde og lettelse over at være tilbage på banen i en United-trøje, hvor han også påtaler kemien på holdet der blomstrer i øjeblikket:

- At være tilbage til træning, røre bolden og gøre det jeg elsker er fantastisk. Jeg har savnet det så meget. Når man er skadet i længere tid indser man hvor meget man elsker spillet, hvor meget man savner det. Så jeg er selvfølgelig glad og lettet over at være kommet mig over min skade og jeg nyder at være tilbage på holdet.

- Mine medspillere har hjulpet mig meget. På den måde er det som om jeg aldrig har været væk. Gutterne stoler på mig og tror på mig og det har hjulpet mig. Man kan se at vi som hold har udviklet os meget. Vi spiller mere som et hold. Vi nyder det mere. Vi forsvarer sammen og vi angriber sammen og vi er også stærkere fysisk.

Da Pogba i interviewet bliver spurgt indtil Bruno Fernandes og måden han har påvirket den offensive kreativitet på er franskmanden et stort smil:

- Fra min position på banen [bagved de fire offensive spillere, red.] nyder jeg bare at se det. Jeg nyder at se Bruno, Martial, Rashford og Mason, ligesom i den sidste kamp, jeg elsker at se dem score mål. Man må bare blive ved med at rose dem og opildne dem. Det er smukt at se, det får mig til at nyde fodbold.

Pogba uddyber med særlig ros til den mere oversete del af de offensive spilleres indsats - presspillet uden bold:

- Man skal også huske det defensive arbejde som folk ikke altid snakker om - de gør det. De presser, de gør det hver gang og det er måske ikke alle der lægger mærke til det. Fans som ved meget om fodbold kan se det og de kan se hvor stor en forskel det gør. Jeg tror det handler om mentaliteten, både at ville angribe og forsvare. Det hjælper os allesammen, midtbanen, forsvaret osv. Og så er der samtidig så meget talent foran som taler for sig selv.

Til sidst i interviewet giver Uniteds nr. 6 sit input til hvordan United kan blive et "tophold" der spiller med om titler hver eneste sæson:

- For at blive et tophold skal vi lære at glemme den seneste kamp. Vi går ud og gør det, vi spiller godt og når det er overstået så glemmer vi det og tænker på den næste kamp. Vi må aldrig blive tilfredse med hvad vi lige har præsteret, vi skal altid kigge fremad.

- Ligesom Martial da han scorede tre mål, hans første hattrick [mod Sheffield United, red.], han blev ved og han bliver ved. Han vil have flere matchbolde med hjem! Vi skal altid være sådan her, stræbe efter det næste mål, aldrig være tilfredse. Det er mentaliteten i den her klub, sådan har det altid været. Vi vil altid have mere, det er der gør at United for mig er den største klub i England.

Pogba og co. kan leve op til hans ord i aften mod Aston Villa kl. 21.15.

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.