Pogba fokuseret på sine mål trods Corona-lockdown

Paul Pogba forsøger at bevare fokus på sine målsætninger, så han er helt klar til at levere på banen, når der igen gives grønt lys for at må blive spillet fodbold.

Det er efterhånden længe siden, at man har set Paul Pogba på en fodboldbane. Manchester Uniteds 27-årige franske rekordindkøb har fået store dele af indeværende sæson spoleret af skader og har således kun optrådt i 7 Premier League-kampe i denne sæson. Sidst den franske verdensmester var i aktion var i 4-1 sejren over Newcastle på Boxing Day, den 26. december sidste år, hvor Pogba blev indskiftet og efterfølgende skadet på ny.

Pogba er dog nu blevet sin skade kvit og tripper utålmodigt derhjemme for at få lov til at må spille igen. 

– Jeg har været ude længe nu, så jeg vil bare gerne tilbage og spille fodbold nu, fortæller Pogba til klubbens hjemmeside.

Uniteds flamboyante sekser, som efterhånden er blevet genstand for mange rygter om et muligt exit fra klubben, gør hvad han kan for at bevare fokus på sine mål og dedikere sig til sin hjemmetræning. 

– Jeg har et træningslokale i mit hus, så jeg kan lave noget træning der, løbe, cykle, gå udenfor og lave nogle ting med en bold. Jeg forsøger bare at holde mig bare aktiv og sund, siger franskmanden og uddyber: 

-Vi bliver nødt til at bevare motivationen, der er ikke noget andet valg. Det er en periode, og vi ved ikke, hvor længe den vil vare, men jeg har stadig mine mål i hovedet og en eller anden dag, vil det her forbåbentlig stoppe, og så skal vi være klar. 

Pogba har sammen med blandt andre Marcus Rashford tilbudt at give gode råd til klubbens akademispillere omkring, hvordan man bedst kan bevare motivationen og holde sig klar og skarp i denne periode. 

 

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Holdet bag OT.dk: Rasmus Lykke Therkelsen

Næste artikel

Evra: Ferguson lærte mig, at det er normalt at vinde

ANNONCE