Pogba er tvivlsom til Sevilla-kampen

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Pogba er tvivlsom til Sevilla-kampen

12 marts, 2018 - 13:30
Paul Pogba deltog ikke i træningen for Manchester United mandag, og det er derfor tvivlsomt, om den franske midtbanespiller bliver klar til Champions League-opgøret mod Sevilla tirsdag aften.

Paul Pogba ©Getty

Efter tre vigtige Premier League-sejre i træk vender Manchester United opmærksomheden mod Champions League tirsdag aften. Sevilla kommer på besøg på Old Trafford, hvor United skal forsøge at spille sig i kvartfinalen af den største europæiske klubturnering efter 0-0 i første opgør.

Det lader dog til, at United ligesom Liverpool må klare sig uden Paul Pogba. Franskmanden blev skadet i træning før Liverpool-opgøret og var ikke med til træningen mandag, skriver BBC. Daley Blind, Marcos Rojo og Phil Jones var heller ikke med, men Zlatan Ibrahimovic er næppe langt fra at gøre comeback, da han var blandt de United-spillere, der trænede mandag formiddag.

Sevilla går dog heller ikke helt fri for skader. Jesus Navas er blevet skadet og kommer ikke med til kampen. Til gengæld er danske Simon Kjær og Nolito blevet klar igen og rejser med til Manchester.

 

Alexis Sanchez får den ikoniske trøje nummer 7 - Skal du også have den? 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk's podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford

Bliv klædt ordentligt på til 2018/19