Pogba, Bailly og Fosu-Mensah tæt på comeback

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Pogba, Bailly og Fosu-Mensah tæt på comeback

13 december, 2019 - 12:17
Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær fortæller, at Paul Pogba, Eric Bailly og Timothy Fosu-Mensah vender tilbage til træningsbanen i næste uge. Jesse Lingard har en chance for at blive klar til kampen mod Everton på søndag.

Bailly og Pogba ©Getty

Manchester United har været tvunget til at klare sig uden flere spillere i denne sæson på grund af skader, men inden længe kommer et par vigtige spillere tilbage fra skader. Paul Pogba, der ikke har spillet siden september, samt Eric Bailly og Timothy Fosu-Mensah, der slet ikke har fået spilletid i denne sæson, er nemlig på vej tilbage. 

- I næste uge begynder Eric Bailly at træne. Timothy Fosu-Mensah begynder at træne, og Paul Pogba begynder nok også at træne med igen i næste uge, fortæller Ole Gunnar Solskjær ifølge klubbens hjemmeside. 

Mod AZ Alkmaar var United uden Jesse Lingard, der ellers var med i sejrene over Tottenham og Manchester City. En skade holdt ham ude, men Solskjær håber på, at han bliver klar igen til weekenden.

- Jeg er ikke sikker i forhold til Jesse, men jeg håber på, at han bliver klar. Han trænede ikke i dag (torsdag, red.), men vi finder nok ud af det på lørdag. Han har været god på det seneste - har været klar og trænet godt, så vi håber på det, siger Ole Gunnar Solskjær ifølge klubbens hjemmeside.

Uniteds næste kamp er på søndag, når Everton kommer på besøg på Old Trafford i Premier League. 

 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Køb din trøje her og støt OldTrafford.dk