Podcast: West Ham away

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Podcast: West Ham away

19 september, 2019 - 09:08
Vi varmer op til weekendens Premier League-kamp mod West Ham og har i den forbindelse inviteret West Ham-fan, Luke Russell i studiet. Peter Christensen er med som vores altid kyndige United-stemme. Jonathan Damm Seldorf er vært på udsendelsen.

Sidst United var på besøg på London Stadium for at gæste West Ham United i Premier League, der gik det ikke så godt. Man tabte nemlig dengang med 3-1 til klubben fra Østlondon. Dengang havde vi, i vores podcast-optakt til den kamp, inviteret West Ham-fan, Luke Russell med som gæst. Det har vi gjort igen, og forhåbentlig kommer det ikke til at betyde, at vi vil se en gentagelse af sidste års resultat. 

Til at tale Uniteds sag, er Peter Christensen i studiet og Jonathan Damm Seldorf styrer slagets gang som vært åpå udsendelsen. 

Vi snakker FIFA-ratings, David de Gea-forlængelse, opsummerer på sidste rundes resultater og ser frem mod weekendens kamp mod West Ham. Derudover bliver vores gæster naturligvis udsat for vores obligatoriske Arne Madsen-quiz. Lyt med og se, hvordan de klarer sig i den. 

På nedenstående billede kan du se de FIFA-ratings, som vi tager udgangspunkt i, i udsendelsen. 

Tallene ud fro spillernes navne er udtryk for EA Sports ratings af spillerne til det nye FIFA20

Spotify: Abonner her

Android: Abonner her

iTunes: Abonner her 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Køb din trøje her og støt OldTrafford.dk