Podcast: Uniteds konkurrenter – Arsenal

Sidste sæson endte de fire point foran os og kom i en europæisk finale, men hvordan står Arsenal rustet forud for anden sæson under Unai Emery? Vi inviterede Aidin Safaraz i studiet til en snak om the Gunners-kanonen, og om den lades med knaldfarlige kugler eller vådt krudt.

Pre-season er i gang, og mens United forbereder sig til den kommende sæson, gør OldTrafford.dk-podcast det samme. Vi forsøger nemlig at blive klogere på, hvor stærkt Uniteds tætteste konkurrenter står forud for 19/20-sæsonen. I de kommende udsendelser vil vi derfor dedikere et afsnit til hver af de fem andre top-6 hold og denne gang gælder det klubben, som i mange år var en drabelig konkurrent i guldkampen, Arsenal. 

De seneste par år er klubben faldet lidt ned af rangstien til fjerde trappetrin, men måske er nye og bedre tider på vej under deres spanske manager, Unai Emery, som skal igang med sin anden sæson ved the Gunners. Vi kigger derfor på, hvad der er sket rent taktisk siden hans ankomst, hvordan klubben har forstærket sig til denne kommende sæson og om de overhovedet betragter United som en konkurrent længere. 

Til at føre os dybt ind i det fanmæssige maskinrum på de rødblusede fra det nordlige London, har vi allieret os med Aidin Safaraz, som udover et stærkt kendskab til Arsenal også er kendt som en af tre af stemmerne i podcasten “De Falske 9’ere”. 

Vært på udsendelsen er Niels O. Thinesen.

Spotify; Abonner her

iTunes; Abonner her

Android; Abonner her

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

Berbatov: Lukaku har fået uretfærdig kritik

Næste artikel

Flere medier enige: United trækker sig fra Dybala

ANNONCE