Podcast: Udsigt til nyt ulvebesøg

Manchester United har to store kampe foran sig i uge, hvor januar transfervinduet også lukker. I denne podcast lægges der dog mest vægt på weekendens opgør mod Wolverhampton, som Wolves-fan Steffen Dam er klar til at give et lille indblik i, mens Rasmus Dines leger De Røde Djævles advokat. Podcasten er styret og redigeret af Niels O. Thinesen.

Den seneste uges tid har været lidt af den samme svada, man har oplevet fra Manchester United. Først taber man efter en ydmygende affære til Burnley på Old Trafford, hvorefter man uden de store problemer tramper henover Tranmere og i en mudderkamp kæmper sig videre til 5. runde af FA Cuppen. 

Men hvad med den næste uges to kampe? Tirsdag gælder det returopgøret i Carabao Cuppen, hvor der skal hentes et 1-3-nederlag fra det første opgør. Det tror ikke så mange på, så derfor fokuserer vi mest af alt på weekendens kamp mod Wolverhampton, som vi for fjerde gang i denne sæson skal op imod. 

Det har været lige opgør de foregående tre, og derfor prøver vi også i fællesskab at sætte et kombineret Manchester Wanderes-hold. Til det formål er der hentet fantastisk støtte i skikkelse af Rasmus Dines og Wolves-fan Steffen Dam, som begge to også giver deres bud på, hvordan transfervinduet er gået og vil gå i de sidste par dage, inden det smækker i. 

Alt i mens denne podcast blev optaget, kom det frem, at en handel med Bruno Fernandes er uhyre tæt på, men det var ikke en viden, de to gæster var i besiddelse af undervejs, så bær over med dem :-). 

Gæster; Rasmus Dines og Steffen Dam

Vært; Niels O. Thinesen

Spotify; Abonner her

Android; Abonner her

iTunes; Abonner her

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

Medier: United og Sporting er endelig enige om en pris

Næste artikel

Ed Woodwards hus angrebet

ANNONCE