Podcast: Stamford Bridge-triumf, Saudi-Arabien og optakt til Liverpool

Jubel over Chelsea-sejren, nul tolerance overfor saudiske købsplaner og en ultimativ optakt til Liverpool-kampen. Du finder det alt sammen i denne podcast. Emil Jørgensen er vært, og scouseren Andreas Brøns Riise fra De Falske 9’ere samt United-manden Peter Christensen fra Fodboldpartiet er i studiet som gæster.

For første gang i seks år, tre måneder og 24 dage har Manchester United vundet på Chelseas hjemmebane, Stamford Bridge. I en og samme uge kommer Liverpool til Old Trafford. 

Der er ikke noget at sige til hvis du, ligesom os, har svært ved at tænke på andet end United i denne uge. Derfor giver vi dig 1 time og 12 minutter podcast, hvor vi både evaluerer 2-0 sejren i mandags, såvel som ser frem mod weekends arvefjendeopgør mod Liverpool. 

Her er et udpluk af de ting, vi diskuterer i løbet af programmet: 

– Hvad er problemet ved, at den saudiske kronprins vil købe United?
 
– Skyldtes sejren på Stamford Bridge et elendigt spillende Chelsea-hold, eller et taktisk mesterstykke af Ole Gunnar Solskjær?

– Hvordan ser den bedste Liverpool/Manchester United-startopstilling ud?

– HVAD har Andreas Brøns Riise og alle hans Liverpool-venner tænkt sig at gøre, HVIS de vinder mesterskabet, og HVORFOR håber vi United-fans død og pine på, at det ikke sker? 

– Hvordan bliver kampforløbet på søndag mellem Manchester United og Liverpool? 

Vært: Emil Jørgensen
Gæster: Andreas Brøns Riise, De Falske 9’ere, og Peter Christensen, Fodboldpartiet.

Spotify: Abonner her
iTunes: Abonner her
Android: Abonner her 

Forrige artikel

OT.dk-anbefaler: Zlatans tid i United

Næste artikel

Solskjær: Lingard og Martial er i spil til Liverpool-kampen

ANNONCE