Podcast: Sevilla, Chelsea & Crystal Palace optakt

Lykkedes José Mourinho med sin taktik mod Sevilla eller var det David de Geas fortjeneste? Og var Uniteds 2-1 sejr over Chelsea fortjent? Det og meget mere svarer vi dig på i dagens podcast.

Manchester United forlod Sevilla med et 0-0 resultat i bagagen. Lykkedes José Mourinho i virkeligheden med sin taktik eller har han kun David de Gea at takke?

Det finder vi ud af i dagens episode, hvor vi selvfølgelig også skal diskutere søndagens 2-1 sejr over Chelsea på Old Trafford. Det er første gang vi laver et comeback mod et top 6 hold siden 2015, men var sejren overhovedet fortjent? Det svar varierer lidt an på om du spørger en Chelsea-fan eller en United-supporter.

Derudover så diskuterer vi også fordele og ulemper ved det engelske transfervindues nye lukkedato der gør, at engelske klubber nu ikke kan registrere nye spillere efter den 9. august. Og så skal I selvfølgelig heller ikke snydes for en optakt til næste uges opgør mod Crystal Palace.

Dagens gæster er Niels O. Thinesen, der er freelancer hos Discovery Networks og Martin Kring fra Chelsea Support Danmark.

Vært: Svante Wettergren

IOS: Lyt, abonner og anmeld vores podcast her.

Android: Lyt og abonner her.

Spotify: Lyt her.

 

 

Alexis Sanchez får den ikoniske trøje nummer 7 – Skal du også have den? 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

Lukaku kræver mere respekt

Næste artikel

Matic er imponeret over United-talenter

ANNONCE