Podcast: Optakt til Arsenal-opgøret - kampen om top-4-placeringen

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Podcast: Optakt til Arsenal-opgøret - kampen om top-4-placeringen

04 december, 2018 - 22:31
I morgen, onsdag den 5. december kl. 21.00 tørner United og Arsenal sammen på Old Trafford i premier Leagues 15. spillerunde. Vi har inviteret Arsenal-fan og vært for podcasten, de falske niere, Aidin Safaraz i studiet til at gøre os klogere på Uniteds kommende modstander.

Sanchez og Mkhitaryan ©Getty

Hvordan ser styrkeforholdet ude lige nu mellem United og Arsenal?

United plejer at have et godt tag i Arsenal og har da også vundet de seneste to indbyrdes opgør mod holdet fra Islington.

Siden har Arsenal dog skiftet træner og kampen i morgen er således det første opgør mellem Emerys Arsenal og Mourinhos United.

Arsenal har fået en god start under deres nye spanske træner og har ikke tabt i deres seneste 19 kampe. Senest slog man Tottenham med 4-2 i det famøse North London Derby i weekenden og rykkede dermed forbi Spurs i tabellen og op på 4-pladsen.

United går derimod ind til opgøret med en noget ringere optakt. Man er 8 point efter Arsenal på fjerdepladsen og efter weekendens seneste 2-2 skuffelse ude mod Southampton, står man nu uden sejr i de seneste 3 Premier League-kampe.

Så hvad kan vi forvente os af kampen i morgen? Og hvem kommer i top 4 af de to hold? Det spørger jeg mine to gæster om i denne podcast, hvor vi også kommer omkring weekendens kampe og generelt forholder os til situationen i henholdsvis Arsenal og Manchester United? 

Gæsterne er: Aidin Safarz og Søren Engelbrecht Mogensen 

Vært er: Jonathan Damm Seldorf 

Spotify: Abonner her

Android: Abonner her

iTunes: Abonner her