Podcast-optakt: Sæsonen står for døren

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Podcast-optakt: Sæsonen står for døren

10 august, 2018 - 02:15
Transfervinduet lukkede i uden, at vi nåede at hente ekstra forstærkninger. Er United klar til den nye sæson? Hvilken slags kamp kan vi forvente mod Leicester? Det er nogle af de emner, som bliver debatteret i denne sidste podcast inden 2018-2019 sæsonen sparkes i gang fredag, kl. 21 mod Leicester City.

Manchester United ©Getty

Manchester United indleder fredag aften den nye sæson i Premier League, når gæsterne fra Leicester City kommer på besøg på Drømmenes Teater. Det sker blot et døgn efter, at transfervinduet nu endeligt er smækket i og klubberne kan gøre status på spillertrupperne. 

Havde man håbet, at Ed Woodward og Manchester United ville nå at hive en sidste sommer-signing op af den sponsorerede hat forud for transfervinduets lukketid kl. 17.59 torsdag eftermiddag, blev man dog slemt skuffet. Når det kommer til nye ansigter må man altså tage til takke med nyindkøbene, Fred, Diogo Dalot og Lee Grant, som alle er blevet hentet ind i løbet af sommeren. 

Mourinho ønskede sig yderligere forstærkninger, men sådan skulle det ikke blive - vi diskuterer, hvad man bør lægge i det. 

Derudover forsøger vi at tage temperaturen på den aktuelle tilstand i Manchester United, inden vi runder udsendelsen af med en snak om den forestående kamp mod Leicester City.

Jonathan Damm Seldorf er vært på programmet, mens Svante Wettergren og Daniel Wodskou er gæster i studiet. 

 

iTunes: Lyt og abonner 

Spotify: Lyt her 

Android: lyt og abonner 

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Bliv klædt ordentligt på til 2018/19