Podcast - dagen derpå: Første pointtab, farvel til Fellaini? Og optakt til Leicester

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Podcast - dagen derpå: Første pointtab, farvel til Fellaini? Og optakt til Leicester

31 januar, 2019 - 01:35
Så sluttede sejrsstimen for Ole G. Men vi er fortsat ubesejrede under nordmanden og på søndag har man atter muligheden for at komme tilbage på sejrssporet, når man gæster Leicester. Vi varmer op til kampen og diskuterer undervejs blandt andet Fellaini, præstationerne mod Arsenal og Burnley samt Uniteds FA Cup-lodtrækning. Med i studiet har vi fået kyndigt besøg af journalist, Niels O. Thinesen og vært på podcasten De Falske 9'ere, Martin Svarre. Vært på programmet er Jonathan Damm Seldorf.

Vi kommer vidt omkring i denne podcast, dagen derpå.

Manchester United har ikke længere en ubrudt sejrsstime at kunne bryste sig af. Er det et bump på vejen eller tilbage til hverdagen for Solskjær og co.?  

Transfervinduet er ved at lukke i. Vi samler derfor også op på de største overskrifter for januar-vinduet i Premier League.

Vi runder Martials forestående kontraktforlængelse og så får vi sagt farvel til Marouane Fellaini, som måske har spillet sin sidste kamp for klubben. 

Derudover vender vi Uniteds to seneste kampe, FA Cup-opgøret mod Arsenal og det famøse pointtab i Premier League til Burnley, inden vi zoomer ind på Uniteds kommende kamp i weekenden mod Leicester.

Med i studiet til at gøre os klogere på alt dette, har vi derfor sat et slagkraftigt hold - vi lånt værten på podcasten De Falske 9'ere, Martin Svarre, ligesom vi også har journalist og freelancer på bl.a. Discovery Networks, Niels O. Thinesen med. 

Værten for denne udsendelse er Jonathan Damm Seldorf 

Spotify: Abonner her

iTunes: Abonner her 

Android: Abonner her