Podcast: Covid-19, scouser-mareridt, United-stime og årets spiller

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Podcast: Covid-19, scouser-mareridt, United-stime og årets spiller

20 marts, 2020 - 00:20
I disse karantænelignende, fodboldløse coronatider dulmer podcast-holdet United-nerverne. Emil, Niels og Jonathan holder telefonmøde om Premier Leagues ageren, scousernes mesterskabschancer og et sprudlende United-hold.

Corona-pandemien har lagt det meste af Europa, ja nærmest hele verden ned; Premier League, Europa League og al andet fodbold er suspenderet; Manchester Uniteds sæson er med andre ord sparket til hjørne på ubestemt tid. 

I en tid, hvor 10.000 mennesker i verden er døde på grund af corona, hvor Danmark er i en undtagelsestilsand, som ikke er set magen til siden Anden Verdenskrig, og hvor manges jobs hænger i en tynd tråd, kan det virke omsonst at tale om fodbold. 

Men vi har brug for et frirum, hvor vi kan tænke på noget andet end virussen. Og derfor sætter Emil Jørgensen podcastudstyret op i sin stue på Nørrebro i København og fanger Niels O. Thinesen i Greve og Jonathan Damm Seldorf i Odense på en telefonforbindelse. 

Sammen drøfter de FA og Premier League-klubbernes beslutning om at suspendere engelsk fodbold til den 30. april. 

Fra et – må vi nok erkende – pænt subjektivt standpunkt diskuterer de også retfærdigheden i at fratage Liverpool klubbens første mesterskab i 30 år. 

De tager temperaturen på Uniteds form, før at alting blev udsat på ubestemt tid; ubesejret i 11 kampe, kun lukket to mål ind på vejen – hvad er der pludselig sket med Solskjærs tropper? 

Til sidst giver de også deres bud på, hvem som har været årets spiller på Old Trafford, samt hvordan man bedst dyrker United-passionen i disse coronatider.  

 

 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.