Podcast: Bruno United

United er ubesejrede i seks kampe, Fernandes leverer varen, og McTominay er skadesfri. Er det “Ole’s at the wheel” igen, eller skal vi klappe hesten? Det diskuterer vi forude for kampene mod Club Brügge og Everton med en vaskeægte “Toffee” i studiet.

Efter 3-0-sejren over Watford i seneste Premier League-runde, kan United bedrive noget ret sensationelt på Goodison i weekenden: Slår de Everton søndag, vinder “de røde djævle” for første gang i hele 2019/20-sæsonen tre ligakampe i streg.

Derudover er Ole Gunnar Solskjærs mandskab ubesejrede i deres seneste seks kampe, hvor de kun har lukket ét enkelt mål ind – til og med efter besøg på både Etihad og Stamford Bridge.

Sidst men ikke mindst er Bruno Fernandes kommet til byen og laver både mål og assists, samtidig med at Scott McTominay er atter fit for fight. Derfor spørger vi – måske ikke helt for første gang i sæsonen: Er det NU, at Solskjærs United klikker, er det nu, at projektet blomstrer op?

Til at tage den snak har vi skuespiller og United-fan Nikolaj Groth i studiet sammen med Everton-fan Dan Pedersen, som også kommunikationschef i DBU København og medarrangør af filmfestivalen Shoot. Emil Jørgensen er vært, og dagsordnen lyder således: 

  • Er Bruno Fernandes efter få uger i klubben allerede alfa og omega?
  • Har United en af Europas bedste defensiver?
  • Hvordan kommer vi forbi Club Brügge torsdag aften?
  • Hvad er der sket med Everton siden Carlo Ancelotti kom til klubben?
  • Hvad venter der United på Goodison på søndag?
  • Hvordan ser den stærkeste kombinerede startopstilling af Everton- og United-spillere ud?

Alt det – og meget mere – i denne uges podcast.

 

 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

Velspillende Shaw mærker konkurrencen fra Brandon Williams

Næste artikel

Butt kæmper med at holde Mejbri ude af rampelyset

ANNONCE