Pochettino ser frem til svær United-kamp

Mauricio Pochettino håber, at hans klub i aften kan ændre på det udebanekompleks, som Tottenham lider under på Old Trafford.

Tottenham er den klub i Premier League, som har tabt flest kampe på Old Trafford gennem historien. Pochettinos egen Old Trafford statistik ser heller ikke overbevisende ud. Argentineren har nemlig tabt alle sine kampe som manager for Tottenham, når hans klub har gæstet Manchester United. Tottenham har end ikke scoret et eneste mål i deres seneste fire kampe på Old Trafford. 

Pochettino håber at i dag, kan blive starten på at få denne stime brudt. Han viser på samme tid stor respekt for Manchester United og roser truppen samt manager, José Mourinho. Dette sker i et interview med Sky Sports. 

– Det er meget vigtigt for os, fordi efter fire års problemer med at konkurrere der (på Old Trafford, red.), er det vigtigt for os at tage dertil mandag, og prøve at vinde kampen og vise, at vi kan slå Manchester United der.

– Det bliver selvfølgelig svært, fordi Manchester United er et godt hold med utrolige spillere og en af de bedste managere i verden. 

Spurgt om, hvad det vil betyde for klubben at slå Manchester United på deres hjemmebane, udtaler Pochettino følgende:

– Først og fremmest tre point og derudover kan vi vise, at vi kan ændre på virkeligheden. 

Hvad aftenens resultat bliver, finder vi ud af, når kampen fløjtes i gang kl. 21:00 i aften. 

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Forrige artikel

Maguire: Respekterer at jeg ikke blev solgt

Næste artikel

United bekræfter lyserød tredjetrøje

ANNONCE