Pioli: Vi spillede som et godt hold

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Pioli: Vi spillede som et godt hold

18 marts, 2021 - 23:55
Stefano Pioli var efter aftenens opgør mod Manchester United ked af elimineringen i Europa League, hvor han mente Milan havde fortjent bedre.

Stefano Pioli ©Getty

AC Milans cheftræner, Stefano Pioli, var efter elimineringen til Manchester United, ærgerlig over måden holdet røg ud på, som han mente fortjente anderledes.

- Vi er kede af elimineringen, fordi vi i de to kampe spillede som et godt hold. Vi var nødt til at score et mål i første halvleg, og måske ville det have ændret alt. Alt for dårligt, fordi vi har gjort så meget for at nå herhen. Jeg synes, Milan fortjente det, men vi er nødt til at lægge mere på, og desværre lykkedes det ikke.

Pioli erkender, trods skuffelsen, Uniteds styrker og mener at Milan gav alt de havde.

- Vi taler om et stærkt hold (Manchester United, red), der sidste år kom i semifinalen og kom fra Champions League-grupperne. Vi stod over for en modstander, der slog Manchester City for to uger siden, men jeg mener, at vi havde vores muligheder i de to opgør. Jeg har ikke lyst til at bebrejde et hold, der gav det hele. Nu er vi nødt til at komme videre og fokusere på mesterskabet. Vi har 11 kampe, der venter på os, og vi bliver nødt til at rejse os med det samme.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.