Pinlige United ydmyget på Merseyside

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Pinlige United ydmyget på Merseyside

21 april, 2019 - 16:31
Med søndagens nederlag er Champions League-fodbold næste sæson langt væk.

Romelu Lukaku ©Getty

Der var ingen gejst, ingen gnist og ingen vilje hos United-spillerne ude mod Everton, og det endte med en ganske fortjent lussing på 4-0. Champions League fodbold i sæsonen 2019-2020 er nu meget, meget langt væk.

Everton var opsatte fra start, pressede United helt i bund og tillod ikke United sekunder på bolden. Når United så fik lidt ro, smed de selv bolden væk, så det var fra start en helt urimelig kamp set med United-brillerne.

Efter 13 minutter gav Evertons flotte start pote. Brasilianske Richarlison saksesparkede flot et mål ind bag David de Gea.

Hvis man var så virkelighedsfjern, at man troede, det ville vække United-spillerne, så ventede en overraskelse af de helt store. Og den kom susende med 129 kilometer i timen.

United-spillerne formåede stadig ikke at ramme hinanden, og Ole Gunnar Solskjær lignede en, der var rystet over, hvad det er, han har sagt ja til. United-fansene lød dog ikke til at være trætte af nordmanden, da sangene mod manageren fortsatte taktfast.

Når en skude er randen til at synke, har den brug for stærke styrmænd, og troede man, at Nemanja Matic var en af dem... Ja, så ventede endnu en overraskelse. Efter en halv times tid, lod serberen Gylfi Sigurdsson, som beviseligt har en rigtig skarp højrefod løbe ind i banen, og centralt foran mål, kunne islændingen sparke bolden sikkert i kassen.

2-0 til hjemmeholdet. Det så ud til at blive en lang eftermiddag.

Manchester United har før leveret store comebacks, og i 2007 leverede de at af disse på Goodison, da de nede med to vendte kampen og vandt 4-2. Klubben tog dermed et stort skridt mod mesterskabet den sæson. Chris Eagles scorede blandt andet i den kamp. 

Nu kunne du som læser, der ikke så dagens kamp, sikkert tro, at ovenstående er et slags subtilt oplæg til et af de større United comebacks i nyere tid men bare rolig, det er det ikke.

I anden halvleg kom United trods alt bedre ud end i første halvleg men lige lidt hjalp det. Føst scorede Lucas Digne på en retur efter en dødbold, og siden gjorde Theo Walcott ydmygelsen total med sin scoring til 4-0,