Paul Pogba åbner op for sin skade i Uniteds podcast

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Paul Pogba åbner op for sin skade i Uniteds podcast

11 april, 2020 - 23:28
På mandag udkommer Manchester United med en ny podcastepisode, hvor Paul Pogba bl.a. åbner op for sit skadesforløb.

Paul Pogba ©Getty

Manchester United vil på mandag udgive en ny episode af klubbens officielle podcast, hvor gæsten er Paul Pogba.

I podcasten sætter den franske superstjerne blandt andet ord på sit noget kontroversielle skadesforløb, som har været omgærdet af et hav af rygter om et muligt farvel til Manchester United.

- Jeg har været frustreret i lang tid. Men nu er jeg der næsten. Jeg ser lige nu bare frem til at komme tilbage og træne fuldt ud med holdet. Man kommer til at tænke lidt negativt, men jeg har aldrig oplevet noget som det her i min karriere, så jeg prøver at tage det med godt humør. Det gør mig kun mere sulten til at komme tilbage og gøre det godt. Det har bevist overfor mig selv hvor jeg egentlig elsker fodbold, fortæller Paul Pogba i podcasten.

Han sætter desuden ord på hvad der reelt skete:

- Jeg ved ikke om folk ved hvad der skete, men jeg fik en skade i foden i kampen mod Southampton. Det var tidligere på sæsonen og jeg spillede med den længe. Så fandt jeg ud af at det var et knoglebrud, lyder det fra Pogba, som fortsætter:

- Jeg fik den lagt ind i gips og det gik rigtig godt. Måske alt for godt. Knoglen blev større og større, men da jeg så kom tilbage og spillede de to kampe mod Watford og Newcastle, så kunne jeg mærke noget igen. Så måtte der en operation til og det er her hvor jeg er nu. Jeg mærker ikke længere til det, så jeg håber at være tilbage meget snart. 

Podcasten med Paul Pogba udkommer på mandag. 

 

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.