Pardew: Vi skal lukke af i defensiven

Alan Pardew er godt tilfreds med sin offensiv, men forlanger mere fokus i defensiven forud for morgendagens kamp mod United.

Crystal Palace har haft en lidt skuffende start på sæsonen, og er pt placeret lige over nedrykningsstregen. Det er primært grundet defensive problemer, for offensiven har scoret rigeligt med mål. Hele 27 gange har Crystal Palace haft bolden i nettet, hvilket faktisk er syv mål mere end United.

Omvendt har Alan Pardews mandskab haft store vanskeligheder i den anden ende af banen. Blot et clean sheet er det blevet til, og i 15 kampe er der scoret hele 29 gange mod Palace. Det skal der derfor rettes op på, hvis man vil hente point i morgen mod United, mener manager Pardew.

– Vi har scoret ti gange i det seneste tre kampe, men vi skal stramme op i bagkæden. Måske var vores præstation mod Southampton det vi skal stræbe efter også at opnå mod United, for de virker til at have fundet rytmen nu. Vi fik rettet op på standardsituationerne mod Hull, så nu skal vi bare have styr på de andre områder.

– Det er forsvarsspillere som har været dernede i flere år, så det er jo ikke fordi det er nyt for dem, og de har da også tidligere leveret fremragende præstationer. Nogle gange handler det lidt om held og selvtillid. Selvfølgelig er det at forsvare en opgave for hele holdet, så alle må tage ansvar, lyder det fra Alan Pardew.

I morgen er Crystal Palace dog uden tre af deres normale stamspillere. I weekenden fik midtbanemotoren Jason Puncheon endnu en advarsel mod Hull, og er dermed ude med karantæne i morgen aften mod United. Samtidig er James Tomkins og Bakary Sako ude med skader.

 

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

Enkelte kampændringer i februar

Næste artikel

U18: Skuffende exit skal hurtigt glemmes

ANNONCE