Pardew: Vi afgører mesterskabet

Den psykologiske kamp om det engelske mesterskab er for alvor brudt ud. Fokus i de engelske medier er for alvor rettet mod de to Manchester-klubber, imens…

Den psykologiske kamp om det engelske mesterskab er for alvor brudt ud. Fokus i de engelske medier er for alvor rettet mod de to Manchester-klubber, imens der ses frem til næste måneds Manchester-derby, som ifølge de fleste iagttagere bliver afgørende for hvorhenne i Manchester det engelske mesterskabstrofæ vil komme til at stå.

Men selvom Manchester United og Manchester City mødes den 30. april i tredjesidste spillerunde, så tror Newcastles manager Alan Pardew at hans klub ligeså godt kan blive den endelige brik i mesterskabskampen.

“Folk snakker om at det bliver en titelafgørende når City møder Manchester United, men de har en svær kamp ugen efter når de skal besøge os. Ligeså meget som kampen mod United kan blive afgørende, ligså meget kan vores kamp blive. På hvilkensomhelst dag med vores bedste hold, så vil vi være ligeså gode som topholdene, specielt på hjemmebane. På udebane kræver det mere erfaring, hvilket vores form også fortæller. Vi kæmper for at finde den rette formel på udebane, men ikke på hjemmebanen,” siger Alan Pardew til Sunday Mail.

Den nordøstengelske klub ligger i øjeblikket på 6. pladsen i Premier League og beviste Pardews selvsikkerhed, da de tidligere i år slog United med hele 3-0 på hjemmebanen.

Forrige artikel

Fergie hylder Scholes

Næste artikel

Welbeck kunne være endt i City

ANNONCE