Palace: Zaha er vores

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Palace: Zaha er vores

02 februar, 2015 - 18:13
Crystal Palace meddelte for kort tid siden, at man har sikret sig Wilfried Zaha på en permanent aftale - for få minutter efter at fjerne nyheden fra sin hjemmeside igen.

Et af de største flop i nyere tid i Manchester United vender hjem til den klub, hvor det hele startede. 

Således har Wilfried Zaha skrevet under på en permanent aftale med Crystal Palace, der først udløber om fem og et halvt år. Det meddeler London-klubben på sin officielle hjemmeside. 

Ifølge en række engelske medier slipper Crystal Palace med at betale 3 mio. pund for Zaha, selvom Daily Mail i den forgangne uge skrev, at United krævede op mod 10 mio. pund for ham. 

Sidstnævnte betalte tilbage i januar 2013 12-15 mio. pund for Zaha, der imidlertid blot nåede at spille fire kampe for Manchester-klubben. 

Nyheden, der indeholder et billede med Wilfried Zaha, hvor han holder Palace-trøjen op foran sig selv, er imidlertid efter kort tid blevet fjernet igen.

22-årige Zaha var i sidste sæson lejet ud til Cardiff City og blev tilbage i august sendt til Selhurst Park på en sæsonlang lejekontrakt - en aftale, der altså nu er blevet gjort permanent.