Owen: Ingen frygter United

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Owen: Ingen frygter United

13 december, 2018 - 09:22
Det er kun Porto, der vil være kede af at skulle møde Manchester United i næste runde af Champions League, mener Michael Owen.

Michael Owen som kommentator ©Getty

Alle de store europæiske klubber er gået videre i Champions League, og da United blev nummer to i gruppe H, så skal de møde en 1'er fra en anden gruppe. Det er store klubber som Real Madrid og PSG, og de vil ikke være bange for at møde United, mener Michael Owen.

United kunne have sikret sig et lidt nemmere udgangspunkt, da Juventus meget overraskende tabte til Young Boys, men da holdet selv tabte i Valencia, overhalede de ikke Juve på gruppens førsteplads, og nu ser avancement fra næste runde svært ud.

- Der står godt nok stadig Manchester United på brystet, men det er bare ikke det samme Manchester United som for år tilbage. De har været en skygge af det i mange år nu.

- Hvis de spillede mod Porto næste uge, kan de måske vinde, men jeg vil være bekymret mod alle de andre, siger Michael Owen på BT Sports.

Owen finder en smule trøst for United i, at der stadig er et par måneder, inden Champions League-bolden igen ruller, og holdet kan dermed nå at få samlet noget selvtillid.

Der bliver trukket lod til næste runde den 17. december.