Overblik: Sådan går det de udlånte

Vi giver her seneste overblik over de spillere United har sendt på udlån.

Nick Powell debuterede i weekenden for Wigan i the Championship. Den unge midtbanespiller blev skiftet ind med lidt over en halv time tilbage, men kunne ikke forhindre Leicester i at tage alle tre point og vinde 2-0 hjemme på Filbert Way.

Wigan har fået en sløv start i the Championship efter sidste sæsons nedrykning fra Premier League. Pt er holdet blot nummer 13 med otte point efter seks kampe. Næste mulighed for Powell og Wigan er på torsdag i Europa League ude mod belgiske Zulte-Waregem, inden Ipswich venter i ligaen.

Netop Ipswich har en anden United-lejesvend på holdet. Ryan Tunnicliffe fik i weekendens 3-1 sejr mod Middlesbrough 84 minutter på banen. Tunnicliffe har indtil videre været med i fem af Ipswichs kampe i the Championship, og gjort det ganske udemærket.

Ipswich og Tunnicliffe skal i aktion igen tirsdag mod Yeovil inden Wigan venter i weekenden.

Bebe er atter sendt på udlån, og er hos Pacos de Ferreira i Portugal. I weekenden tabte holdet, ganske som forventet, 3-1 ude til storholdet Benfica. Bebe fik fuld spilletid for gæsterne, og er generelt fast mand.

Belgiske Marnick Vermijl er lejet ud til hollandske NEC Nijmegen, som i weekenden fik 3-3 i et brag af en kamp mod Feyenoord. Vermijl spillede hele kampen for hjemmeholdet.

Reece James var ikke med for Carlisle, ligesom Sam Johnstone ikke var med for Yeovil i weekendens runde.

Forrige artikel

Robin van Persie håber på mange år i United

Næste artikel

Macheda på vej til Doncaster

ANNONCE