Overblik: Forlænger Pogba eller ej?

Læsetid
2 minutes
Læst indtil videre

Overblik: Forlænger Pogba eller ej?

15 oktober, 2021 - 11:42
Paul Pogbas kontrakt udløber til sommer, og det gør, at han, hvis han ikke forlænger inden årsskiftet, frit kan skrive med andre klubber. Så hvad er status egentlig på hans situation?

Pogba mod West Ham i London ©Imago

Vi har efterhånden danset den her dans i et par år: Hvordan i alverden ser Paul Pogbas fremtid ud? Med blot to en halv måned til, at han frit kan skrive under med en ny klub, har vi prøvet så vidt muligt at besvare førnævnte spørgsmål.

ESPN-korrespondenter: Mino Raiola har tilbudt Pogba til FC Barcelona.

For United-fans er det ikke uvant, at Pogbas... ja, kontroversielle agent, har været ude og shoppe ham rundt. Det skal dog understreges, at det ifølge ESPN-korrespondenterne Samuel Marsden og Moisés Llorens dog ikke er noget, Pogba har besluttet sig på.

FC Barcelona skulle tilmed også være bekymret for de store agentgebyrer, Raiola angiveligt skulle kræve, hvilket gør dem tøvende.

Mitten: Pogba er åben for at forlænge med United

United We Stand-redaktøren Andy Mitten har altid sværget på, at Pogbas fremtid i United var i live - også dengang, det så allerværst ud.

Nu fortæller han det samme, men redaktøren, der også ofte har by-lines i The Athletic, er også klar over, at det er en stor beslutning på nuværende tidspunkt i hans karriere. Hans pointe bliver understøttet af franske L'Equipe.

L'Equipe: Pogba kan ikke længere skjule sit ønske om at forlænge

Når L'Equipe laver Pogba-historier, handler det som regel om, at han er på vej væk fra Sunny Manchester, men her er det for en gangs skyld det modsatte.

Den franske avis forstår, at det i højere grad er et ønske for Pogba at blive, men det også vil gøre ham til den bedst betalte spiller i Uniteds trup med en ugeløn på 400.000 pund, hvis det skulle komme på tale.

Og endelig fortæller John Murtough, teknisk direktør i Manchester United, at man ønsker at have en trup med en blanding af unge og rutinerede spillere, men vigtigst er det, at flest mulige er i deres "prime" - netop som Paul Pogba er nu.

Men hvad skal vi konkludere? 

Det er velsagtens svært at konkludere meget om Pogbas fremtid. Det, der står klart, er, at han ikke har besluttet sig endnu. Vi har vidst længe, at Manchester United har tilbudt ham kontrakttilbud på kontrakttilbud og Solskjær ser ham som en nøglespiller, som han vil bygge sit hold op omkring.

Tilgangen af verdensklassespillere som Raphael Varane, Cristiano Ronaldo - og også helt tilbage til Bruno Fernandes - har vi gentagne gange hørt har imponeret franskmanden, og medier har tidligere skrevet, at det har ændret hans syn på en kontraktforlængelse.

Altimens har han sat sin agent til at shoppe ham rundt til diverse storklubber for altid at have en mulighed, men måske - eller formentlig - også for at presse Manchester United til at betale ham mest muligt, hvis han skulle ende med at forlænge.

Hvad vi kan konkludere er, at forlænger han ikke inden 1. januar, kan han frit forhandle med andre klubber, og bliver det tilfældet, vil det højst sandsynligt være i Manchester Uniteds største interesse at sælge ham til januar og få penge for ham, i stedet for at lade ham gå gratis til sommer.

Lige meget hvad, kommer der til at ske banebrydende ting på Manchester Uniteds midtbane indenfor den nærmeste fremtid.

BOG: Peter Schmeichel har udgivet ny selvbiografi. Køb den via Saxo.com og støt samtidig OldTrafford.dk 

TRØJE: Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

OPLEVELSE: Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her