OT.dk transferoverblik: United vil ikke kues til Pogba-salg og er på udkig efter Maguire-alternativer

Læsetid
2 minutes
Læst indtil videre

OT.dk transferoverblik: United vil ikke kues til Pogba-salg og er på udkig efter Maguire-alternativer

20 juli, 2019 - 10:21
I løbet af weekenden kan vi måske også blive klogere på hele Bruno Fernandes-sagen.

Bruno Fernandes ©Getty

Med rundt regnet tre uger tilbage af transfervinduet er status pt., at United har hentet Daniel James og Aaron Wan-Bissaka. Tiden er ved at løbe ud, men der er stadig tid til endnu et par forstærkninger - vi tager et kig på de varmeste navne lige nu.

Troværdig BBC-journalist: United kigger på Maguire-alternativer

I slutningen af sidste uge og starten af denne lød det nærmest, som om Harry Maguire var i gang med at sætte underskrift på en United-kontrakt. Det er endnu ikke sket, og United er måske afskrækket af det mere end 80 millioner pund store prisskilt, Leicester har sat på forsvarsspilleren. Det forstår David Ornstein hvert fald.

- Ifølge de rapporter jeg har set de sidste dage, tyder det på, at Manchester United måske er gået i gang med at se på billigere alternativer til Maguire, siger han på BBC.

Sandsynlighed for transfer: 40-45%.

- Pogba har en lang kontrakt, det må han leve med

Igen er det David Ornstein, der er forfatter. Han mener, at Manchester United er af den klare overbevisning, at de ikke på noget tidspunkt vil lade sig påvirke af det spil, som Mino Raiola spiller, og Ornstein siger, at United ikke vil kues til at sælge, når de ikke vil. 

- Pogba har en lang kontrakt, så jeg tror, vi kan hælde lidt koldt vand på den sag, siger han.

Sandsynlighed for transfer: 5-10%

United forbereder Fernandes-tilbud 

Den har vi efterhånden hørt længe, at United finder brikkerne og lægger dem sammen til et Bruno Fernandes-bud. Ifølge Sport Witness, der oversætter forskellige landes artikler til engelsk, skriver medierne i portugisisk presse, at United er i færd med at lægge sidste hænder på et tilbud, som Sporting Lissabon vil modtage på Bruno Fernandes i morgen, søndag.

Sport Witness melder, at der er lidt uenighed i de portugisiske medier om sandsynligheden for en endelig overgang, men vi får at se, hvad der sker de kommende dage.

Sandsynlighed for transfer: 40-45%.

United byder på Dybala

Det er igen Sport Witness, der rapporterer. Denne gang er det fra italienske Gazetto Dello Sport, som skriver, at Manchester United har givet et åbningstilbud på argentiske Paulo Dybala fra Juventus. Problemet er, at Dybala ikke umiddelbart har interesse i et skifte, fordi han gerne vil prøve at arbejde sammen med den nye træner, Maurizio Sarri.

Med tanke på, hvor lang tid det angiveligt tager for United at brygge et Fernandes-tilbud sammen, så lyder det også mærkeligt, hvis klubben pludselig har sendt et bud afsted til Italien, som der ikke for alvor er blevet meldt noget om tidligere.

Sandsynlighed for transfer: 0-5%.

Det var alt for denne gang. Der er ikke nogle af de mere 'sandsynlige' transfers, der enten er tættere på eller længere væk, men tiden begynder som sagt at arbejde imod United. Lad os se, hvad det har af betydning i løbet af næste uge.

 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Bliv en del af OldTrafford.dk - Vi søger lige nu flere hænder på sitet

Klik her og læser om at blive en del af det frivillige crew bag hjemmesiden.