OT.dk transferoverblik: Stilstand på transferfronten

Læsetid
2 minutes
Læst indtil videre

OT.dk transferoverblik: Stilstand på transferfronten

13 juli, 2019 - 20:49
United prissætter Lukaku og Pogba, Newcastle og Leicester presser citronen for Longstaff og Maguire.

Romelu Lukaku ©Getty

Der er ikke sket nævneværdig udvikling i forbindelse med transfers til og fra Manchester United de sidste dage, så lørdagens overblik giver en status på de mest omtalte navne denne sommer.

Inter-præsident udtaler sig positivt om Lukaku

"Optimistisk om Lukaku? Jeg er optimistisk om alt, og generelt kan jeg sige, at managerens (Antonio Conte, red.) ønsker vil blive mødt." Sådan siger Inters CEO Giuseppe Marotta til det italienske sportsmedie Gazetta dello Sport lørdag aften. Antonio Conte var også meget interesseret i at hente Lukaku til Chelsea i sommeren 2017, men det var altså United, der rendte med angriberen.
Men kærligheden er ikke rustet, og Lukaku er øvers på Contes ønskeliste. 

Ifølge BBC hælder Lukaku mest til et sommerskifte, men han har accepteret, at det kan ende med endnu en sæson i United. En situation som Ole Gunnar Solskjær angiveligt heller ikke er afvisende overfor.

Der er lidt knaster om prisen, hvor United forlanger 80 millioner pund, mens Inter indtil videre er interesseret i en to-årig lejeaftale med option på et køb til en værdi af 63 millioner pund, da det kan komme til at knibe med at samle nok penge sammen på nuværende tidspunkt.

Sandsynlighed for transfer: 45-50%.

United lader sig ikke kue i Pogba-saga

Real Madrid og Juventus er angiveligt de to klubber, der er mest interesserede i at smide nogle af deres penge til Manchester for i retur at kunne skrive Paul Pogba på holdkortet. Begge klubber har imidlertid svært ved at kunne håndtere det prisskilt på 160 millioner pund, som United har sat. Den italienske klub har ifølge SkySports-journalisten Kaveh Solkehol helt trukket følehornene til sig, mens Real Madrid ifølge det spanske medie AS skal sælge spillere, før de kan finansiere endnu et stjernekøb.

Så sendt som i dag, lørdag, har United-manager Ole Gunnar Solskjær udtalt, at Pogba er inde i overvejelserne omkring at blive anfører i den kommende sæson, hvilket i høj grad er et signal om, at midtbanespilleren er et centralt led i planerne trods en lidt turbulent sommer.

Sandsynlighed for transfer: 15-20%.

Maguire og Longstaff bliver dyre

Selvom det ikke umiddelbart lyder, som om der er sket de store fremskridt i Uniteds kamp for at sikre sig Harry Maguire, så bliver der stadig løbet kilometer for at få handlen i hus. Det er igen Kaveh Solkehol, der melder, at handlen stadig 'rigtig meget i live'.

 

 

Manchester City har også tidligere været meldt interesseret i den tidligere Premier League-vinder, men de er afskrækkede af beløbet, som Leicester-ledelsen krøver. 80 millioner pund er for meget for den arabisk-ejede naboklub, ligesom også United er modvillige til at ville betale den pris. Klubbens håb er dog stadig, der kan findes en løsning.

Det samme gør sig gældende angående Sean Longstaff. Tidligere på sommeren kunne flere medier berette, at United håbede at kunne hente den unge englænder for omkring 20 millioner pund. Det er dog en pris, som Newcastle ifølge The Guardian har hævet til 50 millioner pund, da de ser ham som en vigtig del af klubbens planer.

Sandsynlighed for Harry Maguire-transfer: 50-55%.
Sandsynlighed for Sean Longstaff-transfer: 10-15%

Det var alt for denne omgang af OldTrafford.dks transferoverblik. Forhåbentlig er der lidt mere konkret og fremskredent at berette om i midten af næste uge.

 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Bliv en del af OldTrafford.dk - Vi søger lige nu flere hænder på sitet

Klik her og læser om at blive en del af det frivillige crew bag hjemmesiden.