OT.dk-transferoverblik: Solskjær udtaler sig om Pogba og Saints-midt rygtes til klubben

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

OT.dk-transferoverblik: Solskjær udtaler sig om Pogba og Saints-midt rygtes til klubben

10 juli, 2019 - 10:34
Manchester Uniteds preseason er undervejs, men det betyder næppe, at de er færdige på transfermarkedet. Se, hvem rygterne sender til United her.

Mens de nuværende Manchester United-spillere er fløjet til Australien for at begynde på forberedelserne til den nye sæson, svirrer rygterne omkring til- og afgange konstant. Her er et overblik over de seneste dages største historier og rygter.

Solskjær: Ingen bud på vores spillere

I løbet af sommeren har flere Manchester United-spillere været rygtet væk fra klubben, og Paul Pogbas mulige exit har taget mange overskrifter. Nu har Ole Gunnar Solskjær for første gang udtalt sig, og manageren er tilsyneladende ikke interesseret i at sælge.

- Så vidt jeg ved, har vi ikke nogle bud på nogle af vores spillere. Vi er Manchester United, og vi behøver ikke at sælge spillere. Agenter snakker hele tiden. Paul er en god og professionel fyr. Han har aldrig meldt sig selv ud af holdet. Han har altid villet spille, og han gør altid sit bedste, siger Solskjær. 

Foruden Pogba har Lukaku også været rygtet væk, men tilsyneladende er der heller ikke noget bud fra Inter, der ellers skulle være interesseret. Ifølge Marca skal Real Madrid betale 162 millioner pund for at købe Pogba fri.

Sandsynlighed for transfer (Pogba): 30%

Southamptons Lemina på vej?

United har været kædet sammen med en række midtbanespillere, og nu er endnu et navn på listen. Ifølge Manchester Evening News er Southamptons Mario Lemina nemlig i Uniteds søgelys.

Southampton gav selv 15 millioner pund, da de købte Lemina for to år siden, og på rygtebasis skal United give mere end det, hvis de skal sikre sig den gabonesiske midtbanespiller.

Sandsynlighed for transfer: 50%

Barcelona lurer på Lindelöf

Victor Lindelöf var én af forholdsvis få spillere, der kunne være sine præstationer bekendt i sidste sæson. Derfor er han ikke overraskende interessant for andre klubber.

Ifølge spanske Mundo Deportivo skulle FC Barcelona være interesserede i den svenske stopper, da det begynder at se ud til, at De Ligt har valgt Juventus.

Sandsynlighed for transfer: 5%

Eriksen skal erstatte Pogba

Hvis Paul Pogba skulle forlade Manchester United, kommer det til at efterlade noget af et hul på midtbanen. Det hul kan meget vel blive udfyldt af den danske landsholdsstjerne Christian Eriksen.

London Evening Standard skriver nemlig, at Eriksen er Uniteds førsteprioritet, hvis Pogba ender med at forlade klubben.

Sandsynlighed for transfer: 10%

 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Bliv en del af OldTrafford.dk - Vi søger lige nu flere hænder på sitet

Klik her og læser om at blive en del af det frivillige crew bag hjemmesiden.