OT.dk transferoverblik: Sådan er status forud for transfervinduets åbning

Læsetid
3 minutes
Læst indtil videre

OT.dk transferoverblik: Sådan er status forud for transfervinduets åbning

12 juli, 2020 - 11:29
Selvom transfervinduet i England først officielt åbner den 26. juli, florerer der allerede nu et hav af rygter, når det gælder spillere, som sættes i forbindelse med Manchester United. I årets første udgave af “OT.dk transferoverblik” forsøger vi at validere de mange rygter.

Jadon Sancho ©Getty

Om to uger åbner transfervinduet for de engelske klubber, hvilket betyder, at Manchester United fortsat kun behøver at koncentrere sig om at vinde fodboldkampe i jagten på trofæer og Champions League-deltagelse til den kommende sæson. Det ville dog være særdeles overraskende, hvis Ole Gunnar Solskjær, Ed Woodward og de andre højtrangerede personer i United ikke allerede nu er ved at planlægge, hvordan de skal gribe sommerens transfervindue an.

LÆS OGSÅ: Transfertid? OT.dk har din ryg

Trods coronakrise og mange klubber, der højst sandsynligt ikke kommer til at satse med økonomien i løbet af sommerens ”Silly Season”, tyder meget på, at vi kommer til at se transferaktivitet i den røde del af Manchester.

I denne artikel giver vi dig det første praj om, hvad du kan forvente dig af Uniteds sommertransfervindue, der forventes at forløbe fra den 26. juli til den 5. oktober.

United forsøger at presse prisen på Jadon Sancho ned

I slutningen af juni indrømmede Borussia Dortmunds administrerende direktør, Hans Joachim-Watzke, at klubben er villige til at diskutere et salg af offensivspilleren, Jadon Sancho. På samme tid udtalte Watzke dog, at han ikke ”forventer at nogle kan matche det beløb, klubben ønsker”. 

Siden da er der sket en række ting, som kan være med til at påvirke en eventuel transfer af Sancho til United. Først og fremmest er Mason Greenwood for alvor begyndt at levere varen for ”De Røde Djævle”, hvilket kan betyde, at United bliver mindre villige til at smide et abnormt beløb for Sancho, som er to år ældre end Uniteds hjemavlede nye guldfugl.

Det kan dog også betyde, at United kommer til at stå med endnu bedre kort på hånden til en eventuel forhandling med Dortmund om Sancho. Det er klubbens ledelse måske allerede begyndt at udnytte, idet den tyske tabloidavis, Bild, beretter om en interesse fra United i F.C. Barcelonas Ousmane Dembélé.

Dembélé er et stort navn i europæisk fodbold, men det virker usandsynligt, at United skulle være klar til at smide en stor pose penge efter en fransk højrekant, der ikke har spillet mere end fem ligakampe i den igangværende sæson grundet skader. Derimod kan interessen meget vel være et forsøg på at presse prisen på Sancho ned.

Også italienske Federico Chiesa fra Fiorentina bliver nævnt af Manchestereveningnews som et alternativ til Sancho. 

Sandsynlighed for at Sancho skifter til United: 55-60%.

Jack Grealish

Interessen i Jack Grealish er ved at ebbe ud

Mange ting tyder på, at Aston Villas anfører og største profil, Jack Grealish, ikke kommer til at trække en United-trøje over hovedet foreløbigt. Forleden fortalte den engelske midtbanespillers agent, Jonathan Barnett, at der ”absolut ikke er lavet nogen aftale”. I samme ombæring fortalte Barnett dog, at det ville være dejligt for Grealish at spille Champions League, hvorimod det dog endnu ikke er afgjort i hvilket land, englænderen ønsker at spille i. 

Den seneste aktivitet i United tyder dog på, at klubben ikke går all-in på en transfer af Grealish. Forleden offentliggjorde klubben en forlængelse med Nemanja Matic frem til sommeren 2023, og derudover florerer der varme rygter angående Paul Pogba, som snart forventes at underskrive en ny rekordstor aftale med United. Derfor er midtbanen ikke længere en akilleshæl for Ole Gunnar Solskjær og co.

Sandsynlighed for at United køber Grealish: 25-30%.

Italiensk medie beretter om stor interesse fra United i Milan Skriniar

Et af de nyeste skriverier på rygtebørsen kommer fra det italienske sportsmedie, Tuttosport. Her bliver den højrebenede midterstopper, Milan Skriniar, sat i forbindelse med et skifte til United. Ifølge Tuttosport har United angiveligt afgivet et bud på slovakken, der nærmer sig de 500 millioner kroner.

Tuttosports troværdighed kan være til debat. Mediet har hovedsæde i Torino, hvorfor nyheder der omhandler Juventus eller Torino F.C. oftest er dem, der bør tages mest seriøst. Alligevel er det interessant, at Tuttosport nævner en specifik pris, som United har budt på Skriniar. Endvidere skriver avisen, at Manchester City har matchet buddet.

Faktum er dog, at der næppe er tale om en transfer, der er ved at nærme sig sin afslutning, før flere af de engelske medier også hopper med på bølgen. Derfor kan Skriniar meget vel blot være en af mange midterforsvarere, som kommer til at blive kædet sammen med en transfer til Old Trafford i løbet af sommeren.

Sandsynlighed for at Skriniar bliver United-spiller: 10%.

Chris Smalling

Stor chance for at Chris Smalling ender permanent i Roma

Smalling har genfundet fodboldglæden på sit lejeophold hos AS Roma i den italienske Serie A, og i øjeblikket tyder meget på, at både hovedpersonen selv samt folkene i Roma er interesseret i at gøre denne aftale permanent. 

Sky Sports reporteren, Gianluca Di Marzio, skrev fornyligt, at Roma og United i øjeblikket forhandler om en eventuel pris for Smalling. Ifølge Di Marzio har Roma forhørt sig om en pris på 3 millioner euro for at forlænge lejeaftalen med yderligere et år, hvorefter klubben efterfølgende kan hente den engelske midterforsvar permanent for en pris, der beløber sig på mellem 14 og 15 millioner euro.

Ifølge Di Marzios kilder har dette bud dog ikke vækket tilfredshed hos United. Derfor er buddet blevet afvist, hvorfor der endnu ikke er nogle tegn på, at en aftale skulle komme i hus foreløbigt, før Roma kommer med et nyt bud.

Sandsynlighed for at Smalling skifter permanent til Roma: 75%.

Hold øje med OldTrafford.dk hvor vi i den kommende tid vil udkomme med alt lige fra talentspejder-rapporter og videoformater til ugentlige transferopdateringer, som den du lige har læst.

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.