OT.dk transferoverblik: Lukaku forventer travl sommer, jagten på en højre back fortsætter

Læsetid
2 minutes
Læst indtil videre

OT.dk transferoverblik: Lukaku forventer travl sommer, jagten på en højre back fortsætter

12 juni, 2019 - 11:21
Romelu Lukaku har udtalt sig om sine forventninger til sommerens transfervindue, United forbereder nyt stort bud på Wan-Bissaka men har også et alternativ klar, og Jan Oblak drømmer om Premier League og United. Du kan blandt andet læse mere om disse rygter i denne onsdags udgave af OldTrafford.dk’s transferoverblik.

Aaron Wan-Bissaka ©Getty

United præsenterede i forrige uge Daniel James som den første signing til førsteholdstruppen. Den unge waliser bliver, forhåbentlig, én af flere nye ansigter, der trækker den røde trøje over hovedet denne sommer.

Indtil nu er det nærmeste vi kommer på endnu en United-sommerhandel de mange rygter, der florerer på alverdens medier. Nogle af dem er mere sandsynlige end andre, og af den grund forsøger vi to gange ugentligt på OldTrafford.dk at validere nogle af de mest opsigtsvækkende transferrygter, der har forbindelse til “De Røde Djævle”.

Romelu Lukaku udtaler, at han forventer sig en travl sommer. Dagens første rygte handler om en af Uniteds egne spillere, der kan være på vej væk fra klubben. Vi har bragt rygtet om Lukaku ad flere omgange, og i går udtalte belgieren sig kryptisk angående sin fremtid efter sommerferien: “Jeg ved, hvad jeg skal, men jeg vil ikke sige det. Jeg forventer en travl sommer”. Udtalelsen er publiceret af den hollandsk-belgiske avis, Het Laatste Nieuws og journalisten Kristof Terreur. Meget tyder på, at Lukaku håber på en fremtid uden for Old Traffords døre.

Sandsynlighed for transfer: 45-50%.

Sky Sports skriver onsdag den 12. juni, at United forbereder et nyt stort bud på Aron Wan-Bissaka. Vi skrev i lørdags, at klubben havde fået afvist et bud på 40 millioner pund, og nu skulle Ed Woodward og co. altså eftersigende være klar til at smide mere efter den talentfulde højre back fra Crystal Palace. Ifølge Sky Sports, der følger op på rygtet fra en kilde fra Mirror, er United klar til at byde 50 millioner pund i håbet om, at Crystal Palace er villige til at gå på kompromis med prisen.

Sandsynlighed for transfer: 25-30%.

ESPN beretter mandag den 10. juni om, at Jan Oblak ønsker at komme til United. Ifølge det amerikanske medie skyldes det, at Atletico har brudt nogle af de løfter, de har haft over for Oblak i forhold til en eventuel fortsat fremtid i det spanske. For eksempel er sloveneren nervøs for Atleticos kvalitet efter salg af Diego Godin, Lucas Hernandez og snart Antoine Griezmann. Oblak er tidligere United-fan, og derudover har han, ifølge ESPN, en drøm om at spille i Premier League. Transferen bliver dog ikke blive til noget, medmindre PSG beslutter sig for at gå efter David de Gea.

Sandsynlighed for transfer: 10%.

Og så har United udset sig et alternativ fra Norwich, hvis det ikke lykkes at hente Wan-Bissaka. Sky Sports skriver nemlig, at United har følehornene ude efter Max Aarons, hvis tilfældet er, at Crystal Palace ikke er villige til at sælge Wan-Bissaka til en acceptabel pris. Aarons blev i den forgangne sæson kåret til årets unge spiller i Championship, og den 19-årige højreback er derudover fast inventar på det engelske U19-landshold. Også Tottenham og RB Leipzig jagter ham.

Sandsynlighed for transfer: 15%.

BBC skriver mandag den 10. juni, at United stadigvæk er interesseret i Harry Maguire. Sidste års store transfermål er stadig en prioritet for United, hvis man skal tro BBC News. Problematikken i forhold til et køb af midterforsvaren er, at Leicester ikke er interesseret i at sælge – og derudover forlængede Maguire med ‘The Foxes’ tilbage i september sidste år. United har altså stadig problemer med at finde en midterforsvar, hvilket ellers er udset til at være deres hovedtransfermål denne sommer.

Sandsynlighed for transfer: 15%.

Det var alt for denne gang. Måske kan du læse mere om ovenstående historier i weekenden, hvor vi igen udkommer med et transferoverblik. Hvis I har forslag til spillere, som vi skal zoome ind på – eller idéer til, hvad vi ellers kan lave af transferdækning, hører vi gerne fra jer. Send i så fald en mail til emil@oldtrafford.dk og skriv 'transferdækning' i emnefeltet.

Køb din trøje her og støt OldTrafford.dk