OT.dk transferoverblik: James-handel sat i bero, Lukaku rygtes til Serie A

Læsetid
2 minutes
Læst indtil videre

OT.dk transferoverblik: James-handel sat i bero, Lukaku rygtes til Serie A

25 maj, 2019 - 10:17
Daniel James-handelen er sat i bero grundet dødsfald i waliserens familie, Crystal Palace kræver kassen for Wan-Bissaka, og Antonio Conte vil have Romelu Lukaku med til Inter. Det og meget mere kan du læse om i denne lørdags udgave af OldTrafford.dk’s transferoverblik.

Romelu Lukaku ©Getty

Transfervinduet har været åbent i et stykke tid, og rygterne florerer derudaf. På OldTrafford.dk forsøger vi i denne anledning at validere de mange rygter fra alverdens medier for at finde frem til, hvad der i øjeblikket er den mest sandsynlige transfer for ”De Røde Djævle”

Daniel James er blevet enig med United, men transferen er sat i bero grundet dødsfald i waliserens familie. Vi skrev torsdag, at James’ far var afgået ved døden, hvorfor kantspilleren har trukket sig fra den walisiske landsholdslejr. Derudover forventes det også, at James holder en pause fra forhandlingerne med United. Hvis man skal tro Sky Sports, er det dog i øjeblikket kun United og Swansea, der mangler at få det sidste på plads, før handelen kan blive en realitet. Den 21-årige kantspiller bliver højst sandsynligt Ed Woodwards første signing denne sommer.

Sandsynlighed for transfer: 95%. 

Sky Sports beretter desuden om, at Romelu Lukaku er et varmt navn i Inter. Antonio Conte skulle eftersigende være på vej til Inter. Den tidligere Chelsea-manager har allerede nu udset sig nogle spillere, han ønsker at bygge sit nye hold op omkring. En af disse spillere er United-angriberen, Lukaku. Belgieren har tidligere udtalt, at det er en drøm for ham at spille i Serie A, og med præstationerne i den forhenværende sæson, er det svært at tyde, om det er en spiller, United-ledelsen ønsker at beholde på Old Trafford. Før transferen kan blive en realitet, kræver det dog, at Inter ansætter Conte.

Sandsynlighed for transfer: 35-40%.

Tabloid-avisen, Daily Mail, skriver fredag den 24. maj, at United har budt 35 millioner pund på Moussa Dembele. Der er tale om angriberen fra Lyon, der i denne sæson har scoret 23 mål, heraf 15 i ligaen, i sin første sæson for Ligue 1-klubben. Ifølge Daily Mail kommer deres kilder fra Frankrig, og de forstærkes af, at Dembeles profil passer på den slags spillere, Solskjær ønsker at hente forud for den kommende sæson: Han er ung og kan være med til at genopbygge Manchester United.

Sandsynlighed for transfer: 20-25%.

Manchester Evening News udråber United blandt favoritterne til at hente Adrien Rabiot. Den franske midtbanespiller har kontraktudløb med PSG denne sommer, hvorfor han kan hentes, uden at United skal betale en overgangssum. Rabiot har ikke spillet for PSG, siden han besluttede sig for ikke at forlænge sin kontrakt tilbage i december. United-ledelsen er alligevel overbevist om, at Rabiot kunne være en erstatning for Nemanja Matic på den defensive midtbane, og med en alder på 24 år kan han sidde på pladsen i mange år fremover. Det eneste problem er, at Rabiot muligvis har tilbud fra samtlige storklubber i Europa.

Sandsynlighed for transfer: 20%.

Engelsk lokalavis skriver torsdag den 23. maj, at Crystal Palace forventer det dobbelte for Aaron Wan-Bissaka. United har i forvejen budt 25 millioner pund på den engelske højreback, men Palace forventer at dette bud, som minimum, skal fordobles, før en transfer kan komme på tale. Sådan skriver London Evening Standard. Lokalavisen skriver, at ”The Eagles” udnytter den gode position, de står i. Situationen er nemlig den, at Wan-Bissaka i øjeblikket har tre år tilbage af sin kontrakt, og klubben er derfor ikke nødsaget til at sælge.

Sandsynlighed for transfer: 35%.

Det var alt for denne gang. Hvis I har forslag til spillere, som vi skal zoome ind på – eller idéer til, hvad vi ellers kan lave af transferdækning, hører vi gerne fra jer. Send i så fald en mail til emil@oldtrafford.dk og skriv "transferdækning" i emnefeltet.