OT.dk transferoverblik: James er millimeter fra United

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

OT.dk transferoverblik: James er millimeter fra United

22 maj, 2019 - 19:14
Daniel James ligner en United-spiller, Juan Mata jagtes af Newcastle og United har givet et lavt bud på Aaron Wan-Bissaka. Det, og meget mere, kan du læse om i OldTrafford.dks transferoverblik.

Her på OldTrafford.dk bestræber vi os på at give klæde dig bedst på til Uniteds transfervindue - det har vi indtil videre gjort med to talentspejderrapporter og ét transferoverblik. I dag er tiden kommet til, at vi tager et nyt og opdateret blik på transfersituationen i Manchester United, og ser, hvilke rygter, der går imod Old Trafford - og hvilke rygter, vi måske kan stole på.

Evening Standard: Manchester United vil give £25 millioner for Wan-Bissaka

Crystal Palace-backen har været rygtet heftigt til United de seneste par måneder, og nu fortæller det engelske medie Evening Standard, at Manchester United vil ligge £25 millioner pund for Wan Bissaka - altså halvdelen af, hvad Crystal Palace angiveligt kræver for ham.

Sandsynlighed for transfer: 40-50%

The Sun: Newcastle jagter Juan Mata

Hvis Rafael Benítez forbliver manager i Newcastle, ønsker han angiveligt Manchester Uniteds 31-årige spanier. Denne signing ville dog være i strid med Newcastles lønpolitik, hvor Juan Mata skulle ønske en højere løn end ejer Mike Ashley er villig til at smide Matas vej.

Sandsynlighed for transfer: 10-15%

Sport Witness: United har jagtet Paulo Dybala i over en måned

Manchester United har ifølge mediet jagtet Paulo Dybala heftigt i den seneste måneds tid, hvor de endda har haft tæt kontakt med argentinerens familie, hvilket senere hen har fået Dybalas bror til at snakke om et potentielt exit til Juventus’ angriber.

Sandsynlighed for transfer: 15-20%

ESPN: United går efter Sean Longstaff

Ligesom at Newcastle ifølge The Sun skulle have stor interesse i Juan Mata, skulle Solskjær og Manchester United jagte den unge Sean Longstaff fra den nordengelske klub. Her fortæller de, at Solskjær skulle ønske mindst én midtbanespiller i dette transfervindue, og her skulle Sean Longstaff være en af de spillere, der står på ønskelisten. Longstaff passer i øvrigt godt til den profil, hvor Solskjær ønsker unge, sultne britere.

Sandsynlighed for transfer: 25-30%

Mirror: Ivan Rakitic kan købes for £55 millioner

Ifølge det engelske medie kan Manchester United få fat i Barcelonas 31-årige kroat for små 55 millioner pund, og er højt på Manchester Uniteds ønskeliste, eftersom at Paul Pogbas fremtid er usikker og Ander Herrera forlader klubben til sommer. Barcelona ønsker angiveligt også at sælge Ivan Rakitic for at få råd til selv at handle ind i sommerens transfervindue.

Sandsynlighed for transfer: 15-20%

Manchester Evening News (og andre medier): Daniel James er enig med United - men ingen pris er aftalt endnu

Ifølge flere medier - troværdige som utroværdige - er Daniel James enig med Manchester United om de personlige aftaler på trods af, at Swansea og United ikke er blevet enige om prisen. Angiveligt skulle Swansea udnytte interessen fra Brighton, Leeds og andre til at presse prisen højere op, men meget tyder på, at det blot er et spørgsmål om tid før James ender på Old Trafford.

Sandsynlighed for transfer: 95%