OT.dk transferoverblik: Ingen spillere hentes - kun afgange er mulige

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

OT.dk transferoverblik: Ingen spillere hentes - kun afgange er mulige

26 januar, 2021 - 15:40
Det er en usexet version af OT.dk transferoverblik, hvor det lader til, at pengebogen er gemt i skuffen indtil sommer. Til gengæld kan man måske godt forvente afgange.

Facundo Pellistri ©Getty

West Ham vil leje Lingard

...og det vil West Bromwich i øvrigt også. Det, Manchester United angiveligt kræver for Lingard, er en "loan fee", som BBC-journalist Simon Stone forstår det. Det skulle angiveligt være noget, de bikser med i West Ham.

David Moyes vil meget gerne have Jesse Lingard til klubben, men da West Ham allerede har to spillere på leje, er klubben tøvende med at gå 100 procent ind i handlen.

Dog ligner Lingard ikke en spiller, der kommer til at fortsætte i Manchester United, efter Jesse Lingard blev erstattet af Amad Diallo i førsteholdstruppen. Vi har skrevet mere detaljeret om en mulig Lingard-transfer her.

Sandsynlighed for transfer: 75-80%.

Flere klubber interesserede i Pellistri på leje

Manchester United hentede den unge uruguayaner Facundo Pellistri i sommers, men kantspilleren har kun fået optrædener på U23-holdet indtil videre, og det ligner, at United prøver at skippe ham afsted på leje for at sikre ham spilletid på seniorplan. Solskjær fortalte således, da der blev spurgt ind til interessen:

- Ja, der har været forhandlinger og der har været et par klubber, der har været interesserede i at leje ham, og det er måske noget, vi kunne acceptere. Selvom han har haft et par gode kampe for reserverne, vil vi gerne give ham spilletid på seniorniveau.

Sammenlignligt er det for Solskjær anderledes med ligeledes indkøbte - og unge - Amad Diallo, som Solskjær forventer snart at kunne udtage til en kamptrup. Der er interesse fra La Liga, Championship og den belgiske Pro League - nærmere bestemt Club Brügge - for Pellistri.

Sandsynlighed for transfer: 65-75%

Rojo formaliteter fra Boca Juniors-skifte

Flere medier fortæller, at Marcos Rojo er tæt på et skifte til Boca Juniors, og sker det ikke inden 1. februar, bliver argentineren frigjort fra sin kontrakt i Manchester United, fortæller blandt andet ESPN.

Spanske Getafe har angiveligt forhørt sig om Rojo, men argentineren har afvist, da han har en mundtlig aftale med Boca Juniors. Marcos Rojo venter på, at Boca Juniors kan færdiggøre handlen, så han officielt set kan kalde sig Boca-spiller.

Vi skrev mere om handlen for et par dage siden.

Sandsynlighed for transfer: 85-95%

Manchester United henter ikke Facundo Medina

Den argentinske landsholdsforsvarer fra RC Lens, Facundo Medina, har ifølge flere medier været på Manchester Uniteds udkigsliste, men hvis man henter ham, bliver det altså ikke i dette transfervindue. Det fortæller Fabrizio Romano.

Svalen om en venstrebenet midterforsvarer har efterhånden kørt i flere vinduer nu, men Manchester United har altså på intet tidspunkt trykket på aftrækkeren, og intet tyder på, at det kommer til at ske i dette vindue heller.

Der meldes intet om, hvorvidt Manchester United kunne være interesseret til sommer.

Sandsynlighed for transfer: 5-10%

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.