OT.dk transferoverblik: Forhandlinger i gang om Fernandes og Raiola arbejder på Pogba-afgang

Læsetid
3 minutes
Læst indtil videre

OT.dk transferoverblik: Forhandlinger i gang om Fernandes og Raiola arbejder på Pogba-afgang

06 juli, 2019 - 19:05
Manchester United har hentet to nye spillere, men er der andre på vej? Det tager vi et kig på.

Paul Pogba skuffede igen mod Cardiff ©Getty

Efter præsentationen af Aaron Wan-Bissaka i slutningen af sidste uge er der blevet lidt stille med transferrygterne. En lækket mail, som angiveligt er sendt af Ed Woodward til ansatte i klubben, fortæller dog, at der bliver arbejdet hårdt på at sikre nye forstærkninger frem mod den næste sæson.

Samtidig er der også spillere, der bliver rygtet på vej mod exitdøren, eller hvis agenter offentligt siger, at de er på vej væk. Vi giver det fulde overblik her.

Bruno Fernandes er (stadig) et varmt navn

Vi har flere gange nævnt den portugisiske midtbanespiller, og vi har også lavet en talentspejderrapport på ham, men Bruno Fernandes er stadig Sporting Lissabon-spiller. Forleden meldte SkySports dog, at midtbanespillerens agent er rejst til London for at forsøge at sælge Fernandes. SkySports citerer et portugisisk medie for at vide, at Sporting Lissabon kræver omkring 50 millioner pund, hvis der skal laves en aftale.

Ole Gunnar Solskjær er angiveligt meget interesseret i af forstærke midtbanen, der er blevet svækket af, at Ander Herrera forlod klubben på en fri transfer.

Sandsynlighed for transfer: 50-55%.

Newcastle sætter Longstaff-pris i vejret

Et andet navn, der nok engang bliver sat i forbindelse med United, er Sean Longstaff fra Newcastle. Den meget ubeskrevede midtbanespiller ligner en spiller, som United er meget interesseret i, men klubben kan blive skræmt væk af det prisskilt, som Newcastle angiveligt har plantet på deres talent.

Det er endnu en gang SkySports, der er kilden, og de fortæller, at Newcastle vil have mere end 50 millioner pund for deres midtbanemand, der i spillestil bliver beskrevet som en type alá United-legenden Michael Carrick.

Sandsynlighed for transfer: 45%

Pogba-agent bekræfter exitønske

I starten af sommerferien fortalte Paul Pogba på sin ferie i Kina, at han ønskede en ny udfordring. Manchester United har siden stået fast på, at franskmanden ikke er til salg for nogen pris, så forleden blev næste skridt fra Pogba-lejrens side så taget. Mino Raiola udtalte, at der bliver arbejdet på at finde en ny klub til den tidligere Juventus-spiller.

Umiddelbart er reaktionen fra United stadig, at Pogba ikke er til salg, men hvis han skal sælges, skal købende klub have den store pengepung med til forhandlingsbordet. Som tidligere bliver Real Madrid og Juventus nævnt som de meste sandsynlige destinationer.

Sandsynlighed for transfer: 40%.

 

Skal Milinkovic-Savic erstatte Pogba?

Hvis United ender med at skille sig af med Paul Pogba, skal der findes en erstatning for den franske midtbanespiller, og her har flere medier været hurtige til at smide serbiske Sergej Milinkovic Savic' navn i bunken. Lazio-spilleren blev også nævnt som en ny United-mand sidste sommer, da José Mourinho stadig havde tøjlerne.

Det italienske medie Sport Mediaset melder, at serberens agent har taget flyet til London, hvor han blandt andet vil forsøge at forhandle med United om en mulig Milinkovic-Savic handel. Mediet skriver, at Lazio ikke er begejstrerede for udsigten til at miste deres profil, og at prisen kan ende på den kritiske side af 120 millioner euro.

Sandynlighed for transfer: 15-20%

De Ligt spøger en smule

I sidste forlød det fra flere medier, at det store hollandske forsvarstalent Matthijs De Ligt var så godt som ny Juventus-spiller, og at en endelig præsentation bare manglede. Den er endnu ikke kommet, og ifølge den franske journalist Julien Laurens, så åbner Juves tøven døren en smule på klem for Manchester United og franske PSG, der ellers begge tidligere er blevet nævnt som ude af kapløbet om hollænderens gunst. Begge klubber har ifølge Laurens aftalt en pris med Ajax - noget som den italienske storbklub endnu ikke er lykkes med.

Til ESPN udtaler journalisten:
"Ajax har ikke en interesse i at udskyde salget længere, så de kan komme til et punkt, hvor de mister tålmodigheden og siger: 'Vent en gang, vi har allerede en aftale med PSG og United. Derfor stopper vi forhandlingerne med jer, og så kan spilleren selv vælge mellem de to klubber.'"

Om den franske journalist er sendt i byen for at presse Juventus til hurtigst muligt at øge tallet på checkhædtet, vides ikke, men det virker stadig usandsynligt, at De Ligt bliver United-spiller.

Sandsynlighed for transfer: 5-10%.

Det var de transferrygter, der var for denne gang. Vi vender stærkt tilbage i midten af næste uge, hvor United-spillerne befinder sig på træningslejr i Australien, og hvor et par nye navne forhåbentligt er tæt på at slutte sig til og forstærke truppen.

 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Bliv en del af OldTrafford.dk - Vi søger lige nu flere hænder på sitet

Klik her og læser om at blive en del af det frivillige crew bag hjemmesiden.