Ornstein: Sancho-interessen er kølnet efter Greenwood-opblomstring

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Ornstein: Sancho-interessen er kølnet efter Greenwood-opblomstring

22 februar, 2021 - 15:08
The Athletic-journalisten David Ornstein fortæller, at Manchester Uniteds interesse i Jadon Sancho er kølnet siden i sommers, da Mason Greenwood er slået igennem på holdet.

Det var sidste sommers helt store saga, da rygterne om Jadon Sancho til Manchester United varede ved. Sancho endte aldrig i United, selvom det så ud til, at det var tæt på, og derfor har Manchester United måttet finde andre alternativer på højresiden.

Den oplagte afløser var Mason Greenwood, som i slutningen af 19/20-sæsonen fik sit gennembrud i Manchester United på netop højrekanten, og det har sikret teenageren en ny, lang kontrakt med klubben. Og skal man tro The Athletics journalist David Ornstein, står Greenwoods udvikling en smule i vejen for en mulig Jadon Sancho-transfer.

Journalisten fortæller, at interessen for Jadon Sancho stadig er der, men at man kun vil reagere, hvis den rigtige aftale kan komme i hus. Dermed er det usandsynligt, at Borussia Dortmunds hardball-strategi fra i sommers vil kue Manchester United-ledelsen.

Samtidig kan The Athletic fortælle, at to større transferprioriteter er i midterforsvaret og i angrebskæden, som vi også har dækket her på OldTrafford.dk, før man vil kaste sig ind i en Sancho-handel.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.