Ornstein: Maddison er en mulighed - men en svær mulighed

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Ornstein: Maddison er en mulighed - men en svær mulighed

21 oktober, 2019 - 13:38
Parter i alle tre lejre mener at vide, at en handel kan komme plads indenfor det næste år, skriver David Ornstein.

Manchester United har utvivlsomt brug for forstærkning på midtbanen, og et af de navne, der går igen er Leicesters James Maddison, som skulle være højt på Uniteds ønskeliste. Nu skriver den pålidelige journalist David Ornstein, at der blandt begge klubber og i spillerens lejr er en fornemmelse af, at et skifte kan ske inden for det næste år.

Men, skriver journalisten, så er der endnu lang vej til, at en handel kan blive en realitet. Leicester vil gerne lave en ny kontrakt, så de kan sikre sig en høj pris for spilleren, og klubber som Tottenham, Manchester City Liverpool følger også spilleren tæt.

De to sidste klubber er i øjeblikket tættere på trofæer og Champions League-fodbold på kontinerlig basis.

- Alle overvejer, hvad der sker i Manchester United i øjeblikket, og hvor de er på vej hen. Nogle spillere ser stadig Manchester United som et et foretrukkent sted, men generelt er spillerne mindre villige til at skifte til klubben end tidligere, citerer Ornstein en prominent agent for i en artikel i The Athletic.

James Maddison er et par gange i fortiden blevet spottet på Old Trafford til United-kampe, og hans familie skulle angiveligt være United-fans.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Køb din trøje her og støt OldTrafford.dk