Optakt: Vind eller forsvind mod Wolves

Læsetid
2 minutes
Læst indtil videre

Optakt: Vind eller forsvind mod Wolves

15 januar, 2020 - 10:48
United skal forsøge at avancere sig til fjerde runde af FA Cup, når de tager imod Wolverhampton for anden gang i cuppen.

Først kamp mod Wolves endte 0-0 på Molineux i en noget tam affære. United blev aldrig rigtig farlige mod et Wolves-hold, der på vanlig vis stod stærkt på banen. Det kan der heldigvis laves om på i aften, hvor United har muligheden for at bygge videre på sin flotte sejr mod Norwich.

Wolves, der på det seneste har drillet United op til flere gange, har endnu ikke vundet i 2020. De er derfor ivrige efter at hive deres første sejr hjem i år. Sidste gang de to klubber mødte hinanden i FA Cuppen var i kvartfinalen sidste sæson, hvor Wolves trak det længste strå med en sejr på 2-1.

Om United kan få vendt deres uheld mod Wolves, kommer meget an på deres indstilling og energi til kampen. Op til flere gange i sæsonen er United kommet sløvt og afventende fra start på eget græs, hvilket har kostet dem på pointkontoen. Det er blandt andet sket mod Everton, Aston Villa og Crystal Palace. I stedet skal de finde inspiration i deres seneste hjemmebanekampe mod Norwich og Newcastle, hvor det er blevet til fire scoringer i hver kamp. Her har United haft succes med deres genpres og aggressive spillestil. Hvis de kan opnå dette, slår de Wolves.

Dato, tid og sted:

Kampen bliver spillet den 15. januar 2020 kl. 20:45 på Old Trafford.

Skader/karantæne:

Ifølge Solskjær vil holdet mod Wolves mere eller mindre være det samme, som slog Norwich med 4-0 i weekenden. Bailly og Fosu-Mensah er fortsat ude, men begge nærmer sig et comeback med hastige skridt. Young ser ud til at være ude, mens Shaw er tvivlsom efter en skade, han pådrog sig i opvarmningen til sidste kamp. Lingard er ligeledes tvivlsom på grund af sygdom. McTominay, Pogba og Rojo er alle fortsat ude i en længere periode.

Hos Wolves vil de savne den målfarlige Diogo Jota, der ikke er blevet klar endnu. Ligeledes må forsvarsspilleren Willy Boly sidde ude.  

Dommer:

Kevin Friend skal dømme kampen.

Mulige startopstillinger:

Manchester United

Romero

Wan-Bissaka - Lindelöf - Maguire - Williams

Fred - Matic 

Greenwood - Mata - James 

Martial

Wolverhampton

Ruddy

Dendoncker - Coady - Kilman

Doherty - Neves - Moutinho - Vinagre 

Traoré - Jimenéz - Neto

Hold øje med:

Der er to spillere, United for alvor skal holde styr på i aften. Den ene er Raúl Jiménez, der er en yderst kompetent målscorer for Wolves. Mexicaneren har allerede noteret sig for otte scoringer og seks assists i indeværende sæson og har tidligere drillet United. Den anden er muskelbundtet Adama Traoré, der for alvor har fundet sig selv og indfriet sit potentiale i denne sæson. Spanieren har tidligere været brugt som plan B, men meget tyder på, at han er i færd med sit store gennembrud. Fire scoringer og fire assists er det blevet til indtil videre i nuværende sæson.

Sagt om kampen:

Ole Gunnar Solskjær: ”Vi er på hjemmebane. Vi vil sikre os at gå videre. Jeg er sikker på, at Nuno [Espírito Santo] også vil gå videre, fordi denne turnering er én, som vi alle drømmer om at vinde som ung. Jeg elskede min tid i finaler og at løfte et trofæ, så vi vil avancere.”

Skribentens bud på kampens udfald:

Jeg tror på en 1-0 sejr til United. Wolves kommer til at forsvare sig godt, men United får brudt deres defensiv på et mål af Martial.  

Vidste du, at…

  • United er ikke blevet slået i tredje runde af FA Cuppen siden 2013-2014-sæsonen.
  • Wolverhampton har ikke tabt til United i de seneste fem kampe, de to hold har mødt hinanden.
  • United har vundet FA Cuppen hele 12 gange. Kun Arsenal har overgået dette.
  • Wolverhampton har ikke vundet på Old Trafford i 40 år, hvor det er blevet til otte nederlag og to uafgjort.

TV:

TV3+ og Viaplay

Hvem spillede rivalerne mod i tredje runde af FA Cup:

Liverpool – Everton (1-0)

Chelsea – Nottingham Forest (2-0)

Tottenham – Middlesbrough (2-1)

Manchester City – Port Vale (4-1)

Arsenal – Leeds (1-0)

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.