Optakt: Uniteds genrejsning skal ske mod Watford i FA Cuppen

I aften tager United imod Watford i den traditionsrige pokalturnering.

Nogle United-fans fandt måske ud af, at Ole Gunnar Solskjærs træer endnu ikke vokser helt op i skyerne, da City viste, de havde en klasse mere i onsdagens CarabaoCup-semifinale. Det skal holdet forsøge at rejse sig fra mod Watford i den ‘rigtige’ pokalturnerings tredje runde.

De to hold mødte i kvartfinalen i Project Restart-delen af sidste års sæson, hvor Harry Maguire i den forlængede spilletid sendte United videre i turneringen, inden Chelsea blev holdets overmagt i semifinalen.

Forud for City-opgøret i midtugen var der endog meget optimisme at spore blandt United-fans, og selvom det måske ikke er alle, der føler sig fuldstændig nedslået af resulutatet mod naboerne, så kan kampen godt ses som et vink med en vogstang om, at der desværre stadig er et skridt eller to op til landets to bedste hold.

Men så er det jo heldigt, man ikke møder de samme hold hver uge, og mod Watford har United en god mulighed for at spille sig videre endda med en trup, hvor Solskjær har udtalt, at der vil komme flere reservespillere med.

Det betyder, at det nok ikke er sikkert, vi får Bruno Fernandes – sikken en mand – Marcus Rashford – det samme – at se, de to bliver med pæn sandsynlighed sparet. Ligesom andre af de normale startere også kan blive det frem mod næste uges kampe mod Burnley og Liverpool.

Dato, tid og sted: 
Kampen spilles lørdag d. 9. januar klokken 21 på Old Trafford.

Kampens dommer: 
Andrew Madley. I FA Cuppen bliver der brugt VAR men kun på Premier League-stadions, så derfor naturligvis i aften.

Skader og karantæner:
Edinson Cavani udstår den sidste af sine tre karantænedage for sin negrito-kommentar. Det er kun Phil Jones, der gæster Uniteds skadesliste.

Watford er uden James Garner, som ikke kan spille mod United ifølge FA-regler, mens Domingos Quina stadig plejer en skade.

Mulige startopstillinger:

Manchester United
Henderson
Wan Bissaka – Lindelöf – Maguire – Williams
McTominay – Matic
Greenwood – Mata – James
Ighalo

Watford
Foster
Femenia – Sierralta – Wilmot – Ngakia
Cleverley – Chaloba 
Sema – Gray – Sarr
(Cojones) Deeney

Hold øje med:
Troy Deeney har gennem flere sæsoner i Premier League vist, at han kan gøre skade mod de større hold – gerne mod Arsenal, som han mente manglede ‘cojones’. Han er dog efterhånden ved at være i slutningen af sin karriere, men mon ikke han godt kan have et par gode kampe i sig endnu?

Skribentens bud på kampens resultat:
Selv med et halvt reservehold tror jeg, United har nok kvalitet til at sikre sig en plads i næste runde. 2-0.

TV: 
Kampen vises på 6’eren (YES!).

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Romano: United går ikke videre med Caicedo-handel

Næste artikel

Startopstilling: Solskjær foretager store ændringer

ANNONCE