Optakt: United vs CSKA

Manchester United skal i aften spille sig videre i Champions League, når russiske CSKA Moskva gæster Old Trafford.

United er inde i en vigtig periode, med masser af spændende og store opgør. I weekenden blev der hentet tre stærke point på Emirates mod Arsenal, mens City venter på Old Trafford på søndag.

Inden da står den dog på Champions League, hvor CSKA Moskva kommer på besøg i den sidste runde af gruppespillet.

Det omvendte opgør i Rusland vandt United ganske sikkert med 1-4, efter en stærk første halvleg med blandt andet to scoringer af Romelu Lukaku.

United er stort set sikre på avancement fra gruppen, selv om det lidt overraskende nederlag i Basel i sidste runde ødelagde den stensikre førsteplads og avancement. Men der skal ske noget helt uventet hvis United skal smide deltagelsen i forårets knock-out kampe væk.

Hvis United skal smide førstepladsen, kræver det et nederlag på mindst 4-0, og United skal tabe med hele 7-0 for at smide det videre avancement væk. Og selv om alt kan ske når bolden ruller, lyder ingen af delene særlig sandsynlige.

CSKA har ikke tabt deres seks seneste kampe og er pt nummer tre i den russiske liga, men har aldrig slået United i en europæisk kamp før.

Manchester City skal onsdag en tur til Ukraine for at møde Shakhtar, men da de lyseblå fra Manchester allerede har vundet puljen, ventes Pep Guardiola at rejse af sted med en række reserver. Så mon ikke Mourinho også vil forsøge at spare nogle nøglespillere forud for braget på søndag?

Dato, tid & sted
Kampen spilles tirsdag den 5/12 på Old Trafford, der er kampstart klokken 20.45.

Dommer
Kampen dømmes af 44-årige Gianluca Rocchi fra Italien. Han dømte United i Super Cup-nederlaget til Real Madrid tilbage i august.

Skader & karantæner
United er fortsat uden de to forsvarsspillere Phil Jones og Eric Bailly, der begge har været ude med skader i de seneste uger. Desuden er Michael Carrick fortsat på sidelinjen, mens der er tvivl om Marouane Fellaini.

Jose Mourinho dømte også både Nemanja Matic, David de Gea og Zlatan Ibrahimovic ude af aftenens opgør.

Hos CSKA er Georgi Milanov ude med skade, mens Natkho og Wenbloom er ude med karantæne.

Mulig startopstilling

Sergio Romero
Victor Lindelöf – Chris Smalling – Daley Blind
Matteo Darmian – Paul Pogba – Scott McTominay – Luke Shaw
Juan Mata – Romelu Lukaku – Marcus Rashford

Skribentens bud på kampen
Jeg tror Jose Mourinho vil have kampen mod Manchester City i baghovedet, og vil formentlig spare et par profiler inden opgøret mod Guardiolas tropper på søndag.

Uanset hvad, så er CSKA så ringe, at United i en svækket udgave skal være i stand til at slå russerne og sikre sig førstepladsen i puljen. 2-0 til United.

Sagt om kampen
– Vi må lave nogle ændringer, men ikke for mange, da vi stadig potentielt kan ryge ud. Der er også andre hold involveret, og jeg er nødt til at holde en vis balance på holdet, sagde Mourinho på gårsdagens pressemøde.

TV
Kampen kan ses direkte på TV3 Max.

Hvem spiller ellers?
Benfica – Basel
Olympiakos – Juventus
Chelsea – Atletico Madrid
Roma – Qarabag
Celtic – Anderlecht
Bayern München – Paris SG
Barcelona – Sporting

 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

Podcast: Arsenal, Den nye Pogba & City-optakt

Næste artikel

Lindelöf takker manager og holdkammerater

ANNONCE