Optakt: United står overfor svær hjemmebane-opgave

Solskjær mangler flere stamspillere, og det gør ikke en i forvejen svær opgave nemmere.

Paul Pogba, Anthony Martial og Luke Shaw er de tre mest prominente navne på skadeslisten hos Manchester United. Udover tæller listen også Diogo Dalot og Eric Bailly mens nyindkøbet Aaron Wan-Bissaka er skadet.

Dermed ser opgaven mod Leicester – mere end i forvejen – svær ud til trods for, at Manchester United er på hjemmebane. Holdet har ikke fået en sejr siden sæsonens første kamp mod Chelsea, og siden er det blevet til to uafgjorte samt et meget skuffende nederlag mod Crystal Palace på hjemmebane. Med skaderne i mente er det til at forstå, at nogle frygter for endnu en svær kamp mod Leicester lørdag eftermiddag.

Leicester med danske Kasper Schmeichel i mål ligger i skrivende stund nummer tre – to point foran United – og har endnu ikke tabt en fodboldkamp denne sæson. Det er stadigvæk lynhurtige Jamie Vardy, der scorer målene for mesterholdet fra 2016. Tre mål i fire kampe står angriberen noteret for. Harry Maguire kender selvfølgelig alt til Vardys bevægelser efter deres tid sammen i Leicester, så det er op til ham at instruere holdkammeraterne i, hvordan måltyven skal stoppes.

På fredagens pressemøde gjorde Ole Gunnar Solskjær det klart, at det på grund af skaderne til et par af holdets profiler var op til mere rutinerede kræfter som Ashley Young, Nemanja Matic og Ashley Young at løfte opgaven, hvilket umiddelbart sender talenter som Mason Greenwood og Angel Gomes et smut på bænken. Lad os se, hvad nordmanden har i ærmet.

På en mere positiv side i bogen står det, at Daniel James fortsatte sin flotte målform, da han var afsted med Wales’ landshold og scorede nok et flot mål foran landstræner Ryan Giggs. Det er måske på ny en ung waliser, Manchester United skal hænge sin hat på, når Leicester kommer på besøg.

 

Dato, tid og sted:

Kampen spilles lørdag den 14. september klokken 16 på Old Trafford.

Kampens dommer:

Martin Atkinson er manden med fløjten. Han dømte en perfekt kamp, da Arsenal og Tottenham spillede North London Derby i seneste runde.

Skader og karantæner:

Manchester United har som nævnt en lang liste, som indeholder Paul Pogba, Anthony Martial, Luke Shaw, Diogo Dalot og Eric Bailly.

Leicester mangler den tidligere FCK-spiller Daniel Amartey og Matty James.

Mulige startopstillinger:

                                                                       Manchester United

                                                                                 De Gea

                                                            Young – Lindelöf – Maguire – Rojo

                                                                         Matic – McTominay

                                                                  Andreas – Mata – James

                                                                                Rashford

                                                                                 Leicester

                                                                              Schmeichel    

                                                          Pereira – Soyüncü – Evans – Chilwell

                                                             Tielemanns – Ndiddi – Maddison

                                                                  Albrighton – Vardy – Gray

Hold øje med:

Fra et rent taktisk synspynkt er det som sædvanlig Jamie Vardy, der skal passes på. Angriberen er altid ærgerrig og altid en sand djævel at møde for enhver forsvarsspiller, og han er som nævnt kommet fint i gang med scoringerne denne sæson.

Men det er også spændende at kigge nærmere på James Maddison som i disse dage bliver nævnt som et meget varmt bud som en kommende Manchester United-midtbanespiller. Det er både tabloide og mere seriøse medier, der melder om en interesse. Midtbanespilleren har masser energi og gåpåmod, så han er spændende at følge.

Skribentens bud på kampens resultat:

Normalt er jeg ikke typen, der maler fanden for stort op på væggen. Jeg tillader mig at være optimistisk pessimist og spår en 2-2 kamp.

Sagt om kampen:

”Vi tager til Manchester med stor selvtillid og tror på, vi kan få os et resultat der,” siger Leicester-manager Brendan Rodgers om kampen.

Hvor kan kampen ses?

Kampen vises på TV3 Plus

 

 

                                                                          

 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

Europa League: Hvem er FK Partizan?

Næste artikel

Startopstilling mod Leicester: Wan-Bissaka er blevet klar og starter inde

ANNONCE