Optakt: United jagter revanche mod Mourinhos tropper

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Optakt: United jagter revanche mod Mourinhos tropper

11 april, 2021 - 11:19
Der er topbrag i Premier League, når United søndag gæster Tottenham i kampen om vigtige tre point. Opgøret bliver også første mulighed for at revanchere 6-1-nederlaget tilbage i efteråret.

Solskjær ©Imago

Det er et formstærkt og revanchesultent Manchester United-holder, der søndag eftermiddag gæster Tottenham Hotspurs Stadium. Sæsonens første opgør mod Mourinhos mandskab er en dag de fleste United-fans gerne vil glemme, da det blev til et 6-1-nederlag på eget græs.

Meget er sket siden, og United kan med en sejr bringe lidt liv tilbage i mesterskabskampen, hvor City noget overraskende smed tre point mod Leeds. Der er i øjeblikket 11 point mellem United og Tottenham, der henholdsvis er placeret som nummer to og syv i tabellen, hvor sidst nævnte kommer fra et skuffende 2-2-resultat mod Newcastle.

Værterne har fordelen af, at United kommer fra en udekamp i Granada, der på dette tidspunkt af sæsonen sætter sine spor af træthed. Solskjær har dog førhen haft godt tag om det hvidklædte London-hold, der lige nu har kniven for struben, hvis ikke sæsonen skal ende som en fiasko. Og det overskud skal de røde djævle forsøge at lukrere på, når det inden længe går løs.

Dato, tid og sted:
Kampen spilles 11/04 17:30 på Tottenham Hotspurs Stadium.

Kampens dommer:
Chris Kavanagh

Skader og karantæner:
United må med sikkerhed undvære Bailly, Jones og Martial. Førstnævnte er syg med COVID-19, hvor de to andre døjer med knæet.

Tottenham må se bort fra Davies og Doherthy.

Mulig startopstillinger:

Tottenham
Lloris
Aurier – Alderweireld – Rondon – Reguilon
Højbjerg – Ndombele
Moura – Lo Celso – Son
Kane

Manchester United
Henderson
Wan-Bissaka – Lindelof – Maguire – Shaw
Fred – McTominay
Greenwood – Fernandes – Rashford
Cavani

Hold øje med:
Harry Kane og Son. Den giftige duo har sammenlagt været impliceret i 54 scoringer med enten sidste eller næstsidste fod. Særligt Kane har brændt banen som Premier League-topscorer, der også tæller fem mål i de seneste fire kampe. Hvis United skal gøre sig forhåbninger om at tage point med hjem, så skal de to lukkes ned.

Skribentens bud på kampens resultat:
Jeg tror det er et topmotiveret United-hold, vi ser i dag. Alle ved, at 6-1-kampen var en skamplet, der skal vaskes nogenlunde væk i dag. Solskjær har tidligere vist, at han kan sætte holdet op til de her kampe. Derfor er mit bud underholdning og jubel i dag. 2-3.

TV:
Kampen vises på Viaplay og Xee.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.